Kategória: Aktuális.

A Predator FC vörös és fekete színű szerelésében a klub alapítóiként David Beckham, Kaká, Ballack és Riquelme. Vörösben játszanak a Ragadozók, mert ez a szín az erőt szimbolizálja. A zöld és fekete színben az F50 FC vezéregyéniségei, Podolski, Robben, Messi és Fred néznek farkasszemet az ellenféllel.
A „Minden hősnek szüksége van egy csapatra”
mottó jegyében a szurkolók is tagjaivá válhatnak a klubnak, a sztárok és a szurkolók együttese alkotja a két labdarúgó klubot. A lelkesítő hangulatú film megtekintése után a honlapot felkereső taggá is válhat. Ki kell választani, melyik csapatnak szurkolunk. De a tudatos választás és az ösztön, a szurkolói szív dobbanása közötti összhang nélkül nem lehet senki elkötelezett csapattag. Ezért néhány másodperc alatt felvillanó kártyák közül választva magunk is meggyőződhetünk, a szívünk is a választott klubhoz húz-e. „Predator vagyok, mert értékelem a kemény munkát, az erőt, a precizitást, és a szenvedélyt. Ennek a kiváló klubnak új tagjaként tudom, Te is ugyanilyen szívvel fogsz játszani.” szólítanak meg a csapattagok.

Aki ilyen elkötelezett, természetes, hogy szerződtetett játékosokká válhat. Elég regisztrálni, és kezdődhet a felkészülés, majd a játék.

http://www.adidas.com/com/performance/home.asp

Szerző: Kassay Lili (Business Group) 2007.01.31.