Az Orbit 6 millió forintot adományoz az SOS Gyermekfalvaknak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Orbit ötödik éve működik együtt az SOS Gyermekfalvakkal, hogy hátrányos helyzetű gyermekeket támogasson a Helpthemshine kampányukon keresztül. A projekt célja, hogy az SOS-ben szülők nélkül élő serdülők felnőtté válásában nyújtson segítséget. Az Orbit a rágógumik eladásából 6 000 000 Ft-ot adományoz a programok támogatására 2020. augusztus 23. és október 3. között.
Olvass tovább

Játszani, megmutatni és újra játszani

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az IKEA of Sweden AB és a LEGO Csoport bemutatta együttműködésük régóta várt eredményét. A két márka összefogott, hogy BYGGLEK néven létrehozzon egy játékos tárolási megoldást. A LEGO bütykökkel ellátott tárolódobozokból és a speciális LEGO kockakészletből álló új BYGGLEK kollekció célja, hogy játékra ösztönözzön, és szórakoztatóbbá tegye az otthoni tárolást. A BYGGLEK kollekció értékesítése az IKEA meglévő kereskedelmi csatornáin keresztül történik, október 1-től.
Olvass tovább

Bemutatkoztak a Sztárban Sztár hetedik évadának versenyzői

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Augusztus 30-án 18:50-től elstartol a Sztárban Sztár. A TV2 showműsorának hetedik évada megújult zsűrivel, és újabb tizenkét híresség produkcióival színesíti majd a vasárnap estéket. Tíz héten át többek között olyan ismert nevek is bizonyítják majd sokoldalúságukat, mint Pálmai Anna, Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Pély Barna és Vastag Csaba.
Olvass tovább