Együtt az állatokért a MOM Parkban

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Gondolva a biztonságra vágyó házi kedvencekre több mint egy hónapos adománygyűjtő program indul az állatbarát bevásárlóközpontként működő MOM Parkban. Július 20. és augusztus 27. között a bántalmazott állatok rehabilitációját, kezelését, örökbefogadásukat elősegítő hegyvidéki szervezet, az Állatrendőrség Alapítvány számára adakozhatnak a vásárlók, akár pénzbeli hozzájárulással, akár a hétvégi személyes kitelepülések alkalmával tárgyi felajánlásokkal is.
Olvass tovább

Folytatódik az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt nyári figyelemfelhívó kampánya

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Folytatódik az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt közös nyári véradókampánya Az élet nem játék! Adj vért! felhívással. A kampány célja, hogy felhívják a lakosság figyelmét a véradás fontosságára. További információk a kampány weboldalán érhetők el: www.ovsz.hu/az-elet-nem-jatek
Olvass tovább

Augusztus 3-án visszatér a MasterChef VIP

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Augusztus 3-tól vadonatúj részekkel a TV2 főzőshowja, a MasterChef VIP. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban ezúttal tizenhat eltökélt híresség ragad kést és fakanalat, hogy meggyőzze a MasterChef VIP zsűrijét. A konyhapult mögé áll többek között Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor és Kautzky Armand.
Olvass tovább