11 243 788 forint gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Minden gyermek megérdemli, hogy mosolyoghasson! Ennek okán az Orbit már harmadik alkalommal csalt mosolyt a rászoruló gyerekek arcára. A Gyermekmosoly kampány során idén 11 243 788 Ft gyűlt össze az SOS Gyermekfalvaknak, amely a vér szerinti szüleik nélkül élő hátrányos helyzetű gyerekekről gondoskodik. A kampány print és online médiában, illetve outdoor és instore felületeken is megjelent. (BrandTrend)
Olvass tovább

Több tízezer lakás térhet vissza a piacra

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Háztartások tízezrei kaphatnak tiszta lapot, ha az eszközkezelős lakóingatlanokat az egykori devizahitelesek kedvezményesen visszavásárolhatják. Az ingatlan.com becslései szerint a jelenlegi kínálati árak alapján 480-720 milliárd forintra rúghat az érintett lakások összértéke. Egy-egy lakás pedig a bekerülési értékének a sokszorosát érheti. (BrandTrend)
Olvass tovább

23 millió tagja van az Emirates hűségprogramjának

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Elsőbbségi beszállás, lounge belépő, kedvezményes fedélzeti Wi-Fi használat vagy elsőbbségi ülőhelyválasztás – mindezeket a tagsági szinthez kötött kedvezményeket jól ismerhetik már az Emirates Skywards magyar tagjai is. Az Emirates és flydubai légitársaságok díjnyertes hűségprogramjának 23 millió tagja most gyorsabban érhet el magasabb tagsági szintet: a Skywards új, exkluzív ajánlatában ugyanis az utazások után akár meg is duplázhatók a mérföldek. (BrandTrend)
Olvass tovább

Komoly változások jöhetnek az e-kereskedelem szabályozásában

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az elmúlt időszakban több jelentős fejlemény is történt az online kiskereskedelelmmel kapcsolatos üzleti megoldások versenyjogi megítélésében, és a korlátozások felszámolását célzó új szabályozás is hatályba lépett. Az internetes értékesítésre vállalkozó cégeknek érdemes nagyon körültekintően megkötniük szerződéseiket, mivel akár komoly bírságot is kockáztathatnak. (BrandTrend)
Olvass tovább