Közös kutatásba kezdenek

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Ericsson és a Scania a barcelonai Mobil Világkongresszuson jelentette be, hogy közös kutatásba kezdenek a haszongépjárművek és infrastruktúra összekapcsolhatóságának a felgyorsítására. Mindkét vállalat hisz abban, hogy a kommunikáció-technológia fejlődése és az 5G hálózatok jövőbeni kiépítése az emberek és áruk szállítása terén is lehetővé fogja tenni az előrelépést. (BrandTrend)
Olvass tovább

Összefog az Ericsson és a Quanta

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Az Ericsson és a Quanta Computer, a világ egyik vezető, taiwani központú hardvergyártója stratégiai partneri megállapodást kötött az Ericsson Hyperscale Datacenter System 8000-en alapuló továbbfejlesztett, következő generációs adatközpont-megoldás tervezésének, fejlesztésének és gyártásának kibővítésére. Az új generációs adatközpont bevezetésének további gyorsítására az Ericsson kiemelt támogatóként csatlakozott az OCP-hez, a bővíthető adatközpont-megoldások hardvertervezésére koncentrálva. Az Ericsson az új OCP-tervekkel továbbra is vezető szerepet kíván betölteni, és hozzájárul az Intel® Rack Scale architektúrájának nyitott szabványú egységes, moduláris elemekkel történő kiegészítéséhez. (BrandTrend)
Olvass tovább

Gianni Infantino a FIFA új elnöke

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A svájci Gianni Infantinót választották a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) új elnökének a szervezet pénteki, Zürichben rendezett rendkívüli kongresszusán. A magyar szövetség szavazatát Vági Márton főtitkár adta le. Mindkét fordulóban mind a 207 voks érvényes volt. A 45 éves, svájci-olasz kettős állampolgárságú jogász a FIFA kilencedik elnöke, megbízatása 2019-ig szól. (MTI – BrandTrend)
Olvass tovább

Távozik a TV2 vezető jogásza

Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

Közös megegyezéssel távozik a TV2-től dr. Péntek Zoltán ügyvéd a cégcsoport vezető jogásza. A szakember 1997-től, a TV2 indulása óta dolgozik a TV2 Csoport jogi képviselőjeként, ahol ügyvédjelöltként kezdett, majd 2005-től látta el az általános vezető jogi képviselői feladatokat. (BrandTrend)
Olvass tovább