A kreatívok a reklámszakmában.

Kategória: Márkás Kerekasztal.
Admin kategória: Márkás beszélgetések - kerekasztal.

A teljes beszélgetés ITT hallgatható meg! Résztvevők:(Foto:BrandTrend) Román Balázs, főszerkesztő Kreatív Online Harmat Gábor, kreatív igazgató Lowe GGk Fabricius Gábor, kreatív igazgató Republic Group Hargitai Lilla, kreatív-stratégiai igazgató Brand Avenue Kőszegi András, BrandTrend moderátor Fabricius Gábor, kreatív igazgató Republic Group “Nagyon sokféle kiváltó oka lehet egy reklámnak. Lehet az, hogy tényleg eladjon, meg lehet az, hogy nyerjen. Akkor, amikor a megrendelő azt szeretné az ügynökségtől, vagy egy kreatívtól, hogy arra készüljön a reklám, hogy nyerjen, akkor sokkal nagyobb valószínűsége van annak, hogy egy olyan reklám készül, amelyik valószínűleg majd nyerni fog.” Hargitai Lilla, kreatív-stratégiai igazgató Brand Avenue “Magyarországon van egy
Olvass tovább

Az Arany Ászok a magyar profi női kézilabda támogatója

Kategória: Aktuális.

Az Arany Ászok most a női profi kézilabda szurkolótáborához csatlakozik, és támogatja a Női Kézilabda NB I. Rájátszását, valamint a felnőtt magyar női kézilabda válogatottat. A Magyar Kézilabda Szövetséggel kötött együttműködési szerződés új irányt képvisel az Arany Ászok életében, hiszen a kifejezetten férfisportnak számító amatőr foci után most már a profi női kézilabdát is támogatja.
Olvass tovább

Magyar innovációs igazgatót neveztk ki

Kategória: Aktuális.

Karrier Zarándy Katalin 2010. május 1-től a vállalatcsoporton belüli kinevezéssel az Eckes-Granini Group Innovációs Igazgatói pozícióját tölti be a cég központjában, a németországi Nieder-Olm-ban. 2001.óta dolgozik az alkoholmentes italok piacán, az Eckes-Granini csoporthoz 2007-ben csatlakozott, mint a Sió-Eckes, a piacvezető gyümölcslégyártó cég, marketing igazgatója.
Olvass tovább

Választásra buzdít az RTL Klub

Kategória: Aktuális.

Az országgyűlési választásokat megelőző két hétben részvételre ösztönző kisfilmeket sugároz társadalmi célú reklámokban az RTL Klub. A főműsoridőben vetített szpotokban ismert emberek vallanak a demokrácia iránti elkötelezettségükről és a voksoláson való részvétel fontosságára hívják fel a figyelmet.
Olvass tovább

A fiatalok a legtoleránsabbak

Kategória: Kutatás.

Az Ipsos közelmúltban végzett kutatásából az derül ki, hogy meglehetősen szigorú és kevésbé elfogadó a lakosság többségének hozzáállása a társadalmi előítéleteket kiváltható különböző csoportokkal (droghasználók, alkoholisták, stb.) szemben.
Olvass tovább

Továbbra is a csoki tojás a legkelendőbb

Kategória: Aktuális.

2009 húsvéti időszakában a magyar fogyasztók a válság ellenére is kiemelten figyeltek a minőségre, hiszen kétszer annyi minőségi csokoládéból készült szezonális figurás édességet tettek a kosarukba, mint bevonómasszából készült terméket. A minőségi csokoládé szigorú nemzetközi szabványok szerint készül, legdrágább alkotóelemei a kakaómassza és a kakaóvaj. A különböző húsvéti szimbólumokra utaló figurák közül továbbra is a csoki tojás volt a legkelendőbb.
Olvass tovább

Nyolc kategóriában a világ tíz legjobb vállalata között a UPS

Kategória: Aktuális.

A FORTUNE magazin frissen közzétett felmérése szerint saját iparágában a UPS a világ legelismertebb vállalata. A UPS nem csak saját területén teljesített kiválóan, de nyolc kategóriában is a világ tíz legjobb vállalata közé rangsorolták a vállalatot. Mind a kilenc értékelési szempontban maximális pontszámot kapott, így saját iparágán belül az első helyen végzett.
Olvass tovább

Folytatódik a Carnation és Sitecore együttműködése

Kategória: Aktuális.

2010 márciusában a tokiói Sitecore képzés vezetésére kapott felkérést Varga Tamás, a Sitecore hivatalos trénere, a Carnation fejlesztési igazgatója. A Carnation, a dán Sitecore partnereként, már számos díjnyertes Sitecore CMS alapú projektet valósított meg, támogatásával került megrendezésre az első hazai Sitecore workshop, 2009 nyarán pedig sikerült elindítania a hivatalos Sitecore képzést is Magyarországon
Olvass tovább