Ki az igazi ínyenc?

Kategória: Aktuális.

Hazai alapanyagokból megújított hagyományos ízek, igazi ínyenceknek kicsit másképp, ételkülönlegességek egy kis ügyességgel személyenként, akár pár száz forintból, 140 étel 150 képpel és valóban reprodukálható receptleírásokkal, konyhai fortélyokkal. Ínyencek takarékos szakácskönyve Futó tanár úrtól.
Olvass tovább

Változatok egy költségvetésre

Kategória: Aktuális.

A GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az Erste Bank együttműködésével készült előrejelzése szerint a magyar gazdaság 2010-ben stagnálás körüli állapotban lesz, kilábalás, szerény növekedés csak a második félévben várható. A világgazdaságban a technikai recesszió megszűnésével sem a pénzügyi, sem a reálgazdasági válság nem zárult le.
Olvass tovább

Szalai Annamária különvéleménye Mónika Show és Joshi Bharat ügyben

Kategória: Aktuális.

Szalai Annamária, testületi tag különvéleményben jelezte, hogy nem ért egyet azzal a 2009. december 9-én született döntéssel, amelynek eredményeként az ORTT irodája által már kivizsgált és súlyosan törvénysértőnek minősített, majd hónapok óta napolt 14 db Mónika és 18 db Joshi Bharat adás ügyében megszűnik a közigazgatási eljárás, anélkül, hogy az ORTT ezen törvénysértések tekintetében bármilyen következményt, szankciót érvényesített volna.
Olvass tovább

Novemberben tovább nőtt a mobilinternetes előfizetések száma

Kategória: Aktuális.

Novemberben az októberi 803 ezerről 865 ezerre emelkedett a három magyarországi szolgáltató mobilinternet-előfizetéseinek száma, miközben az egy előfizetőre jutó adatforgalom az októberi 1,56 GB-ról 1,53 GB-ra csökkent - derül ki a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) által közzétett mobilinternet-gyorsjelentésből.
Olvass tovább

Lemondott az NHH elnöke

Kategória: Aktuális.

Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsának elnöke lemondott megbízatásáról. Döntését az európai hírközlés-szabályozás megújításának lezárásával, illetve az ezekkel kapcsolatos személyes megbízatásainak sikeres befejezésével indokolta. A lemondást Bajnai Gordon miniszterelnök 2010. január 31-iki hatállyal tudomásul vette.
Olvass tovább