Tavaszi zsongás a TV2-n

Kategória: Nézettség.

A tavasz már elérte a TV2-t, hiszen új szezonja "zsong"  az új és megújult mûsoroktól…A sikersorozatok terén nagyot alakít a csatorna, hiszen a jól bevált krimihétfõ és a Doktor House-os szerda este mellett kedd estére is kínál két nagyágyút a Született feleségek új évadjával, valamint a három New York-i barátnõ életébe bepillantást engedõ Rúzs és New York sorozattal. Megújul a Jóban rosszban, Joshi Bharat új idõpontban vezeti majd beszélgetõs mûsorát, és visszatér az anno még a Barátok közt sorozatot is megszorongató Áll az alku is.
Olvass tovább

A Tények riportere lett a legjobb dokumentumfilmes

Kategória: Nézettség.

A Tények riportere, Schuster Richárd kapta a Filmkritikusok díját a legjobb dokumentumfilm kategóriában a Három hiányzó oldal címû filmjéért. A filmkritikusok mindig a Filmszemle elõtt hirdetik ki, hogy szerintük melyek voltak az elõzõ legjobb filmjei. A Három hiányzó oldalért a tavalyi Filmszemlén már kapott díjat Schuster Richárd.
Olvass tovább

A tartalom a webre megy, de hol az üzleti modell?

Kategória: Aktuális.

Mit is mond a hogyishívják? Pintér Róbert - Szonda-Ipsos online stratégiai ig. Mucsi Csaba -  MTV újmédia főszerkesztő Dobó Mátyás "Doranszky" - Blogter tartalomfejlesztési igazgató Sós B. Péter - Népszabadság online rovatvezető Fekete Attila - TV2 digitális média igazgató
Olvass tovább

Mit is mond a hogyishívják? A tartalom a webre megy, de hol az üzleti modell?

Kategória: Márkás Kerekasztal.
Admin kategória: Márkás beszélgetések - kerekasztal.

A beszélgetés ITT hallgatható meg!   Résztvevők: Sós B. Péter – Népszabadság online rovatvezető “Mivel az emberek figyelméért folyik a harc, ezért teljesen mindegy, hogy mely csatornán jut el az emberekhez az a bizonyos tartalom, ami drága pénzen megtermelődött. Ezért valóban mi is egy integrált szerkesztőséget építünk arra, hogy bármilyen csatornára tartalmat tudjunk termelni. Szerintem az online-ban van csak igazán pontos lehetőség arra, hogy jól célzottan lehessen hirdetni.” Mucsi Csaba – MTV újmédia főszerkesztő “Kutya kötelességünk az, hogy minél több felhasználóhoz eljuttassuk a tartalmat. Azt a tartalmat, amit a Magyar Televízió készít. Nem feltétlenül úgy, hogy magáért a tartalomért fizetni
Olvass tovább

Nézettségi adatok 2009 – 04.hét

Kategória: Nézettség.

1.VACSORACSATA RTL KLUB 1 777 086 2.BARÁTOK KÖZT RTL KLUB 1 755 872 3.FÓKUSZ RTL KLUB 1 673 651 4.HÍRADÓ RTL KLUB 1 649 379 5.COBRA 11 RTL KLUB 1 626 903 6.FÓKUSZ PLUSZ RTL KLUB 1 577 096 7.NAPLÓ TV2 1 520 792 8.ESTI SHOWDER RTL KLUB 1 505 072 9.TÉNYEK TV2 1 454 904 10.HAL A TORTÁN TV2 1 446 189 (Total 4 N= 9 268 248 Source: AGB Nielsen Media Research)
Olvass tovább

Rádiós frekvenciára pályázna az Est Media Group

Kategória: Aktuális.

Versenybe szállna a két országos kereskedelmi rádiós frekvencia egyikéért a radiocafé 98.6 tulajdonosa, ha megpályáztatják a hullámsávokat. "Várjuk a kiírást, felvesszük a pályázati dokumentációt, és az abban foglaltak ismeretében hozzuk meg végső döntésünket" - mondta Kádár Tamás, az Est Media Group ügyvezetője.
Olvass tovább

Autó2 helyett Az Autó

Kategória: Aktuális.

Egy jogi ügy miatt nehéz helyzetbe kerültek az Autó2 dolgozói. Az Auto News Kiadó pillanatnyilag nem tudja kiadni az Autó2 című lapot. A velük bevezetett 17 éves Autó2 helyett, a teljesen új, Az Autó logója alatt megjelenő lapon dolgoznak. Az Autó2 név többek között az azonos nevet viselő tévéműsorhoz kapcsolódik, amely azonban már megszűnt.
Olvass tovább

A Sanoma is csatlakozott a Médiaunió megakampányához

Kategória: Aktuális.

Az elsősorban üzleti és szórakoztató lapok, illetve az internetes tartalomszolgáltatók piacán aktív médiavállalat közel 50 millió forint értékű felülettel járul hozzá a Médiaunió 2009-es megakampányához. Mint ismeretes, a kampány témája az egyéni felelősségvállalás, mely az egészségmegőrzés, a megelőzés népszerűsítésére fókuszál.
Olvass tovább