Előrejelzés 2008-2009-re

Kategória: Aktuális.

A gazdasági fejlődés külső feltételei lényegesen rosszabbak a korábbi évekénél. A világgazdaságot sújtó energia-, nyersanyag- illetve mezőgazdasági ársokk ugyan 2008 őszére a lassuló világgazdasági növekedés és a jó agrártermés hatására veszített erejéből, de az árszint tartósan magas. Viszont az amerikai jelzálogpiacról kiindult pénzügyi válság a korábban feltételezettnél mélyebb, kiterjedtebb és elhúzódóbb.
Olvass tovább

Minden SONY film dobogós

Kategória: Nézettség.

A vasárnap esti TV2 Moziverzum SONY filmjei az utóbbi három hétben sorra legyõzték a konkurens csatornán velük szemben sugárzott filmeket a 18-49-es korosztályban, így a Pókember 2. a harmadik, a Spangol a második helyet szerezte meg, Az 50 elsõ randi pedig elsõ helyen végzett az adott heti nézettségi toplistán.  A SONY Pictures Television International egész estés új premierfilmjei a következõ három évben a TV2 filmkínálatát gazdagítják.
Olvass tovább

Mit várunk el a partnereinktől?

Kategória: Aktuális.

Bármennyire is üzleti alapúak a támogatott és a támogató egymással szembeni elvárásai, bizonyos fokú személyesség mégiscsak tetten érhető minden kapcsolatban. Szimpátia, attitűd- és értékrendbeli hasonlóságok nélkül nem működik a dolog, az pedig mindkét félnek egyformán az érdeke, hogy elkötelezett, tartós és minél inkább zökkenőmentes legyen az "együttélés".
Olvass tovább

Világkiállítások érkeznek

Kategória: Aktuális.

Magyarországon épül meg Európa legmodernebb és legnívósabb rendezvény- és kiállítási központja, amelyben a legnevesebb nemzetközi világkiállítások, szakvásárok és turnérendezvények kapnak helyet. A TóPARK ingatlanfejlesztés területén, 36 hektáron megépülő kiállítótér menedzsmentje a legnagyobb, nemzetközi kiállításszervezőkkel működik együtt, így a magyar főváros rövid időn belül a közép-kelet-európai régió rendezvényközpontjává válik.
Olvass tovább

Egy kézben a Discovery és Spektrum

Kategória: Aktuális.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) csak bizonyos feltételekkel engedélyezte, hogy a Chellomedia Programming BV megvásárolja a Spektrum TV Zrt-t. A vevőnek 2012. július 31-ig biztosítania kell, hogy a Spektrum tv csatornát harmadik fél is szerepeltethesse kínálatában.A Chellomedia BV ezév áprilisában vásárolta meg a Spektrum TV Zrt. részvényeinek 100 százalékát.
Olvass tovább

Nézettségi adatok – 39.hét

Kategória: Nézettség.

1.BARÁTOK KÖZT RTL KLUB 1 789 119 2.VACSORACSATA RTL KLUB 1 747 712 3.FÓKUSZ RTL KLUB 1 688 556 4.HAL A TORTÁN TV2 1 612 763 5.COBRA 11 RTL KLUB 1 528 640 6.ESTI SHOWDER RTL KLUB 1 479 659 7.NAPLÓ TV2 1 393 275 8.A MEDÁL RTL KLUB 1 356 607 9.HÍRADÓ RTL KLUB 1 301 106 10.MEGASZTÁR TV2 1 247 926 (Total 4 N= 9 385 835 Source: AGB Nielsen Media Research)
Olvass tovább

Madonna könyv a Ringier kiadásában

Kategória: Aktuális.

A Ringier Kiadó Kft. kiadásában Magyarországon is megjelent Christopher Ciccone: Íme a nővérem, Madonna című könyve, a hot-könyvek sorozatában. A popikon öccsének tollából született írás kibeszélős, családi és magántitkokat hoz nyilvánosságra. Megismerhetjük belőle azokat az évtizedeket, amelyeket a Föld egyik leghíresebb nője mellett töltött.
Olvass tovább

Digitális egészségügy Afrikának

Kategória: Aktuális.

Az Ericsson az ENSZ együttműködési hivatalával közösen, a távközlés felhasználásával juttatja el a mobil egészségügyi alkalmazásokat és szolgáltatásokat (m-egészségügy), valamint a távgyógyítást Afrika vidéki területeire. Az ENSZ Digitális Egészségügyi Kezdeményezésének alapítótagjaként az Ericsson újabb lépéssel járul hozzá a világméretű szegénység visszaszorítására irányuló Millenniumi Fejlesztési Célok (Millennium Development Goals, MDG-k) eléréséhez.
Olvass tovább

A DM szakma legjobb ”sportlövői”

Kategória: Aktuális.

Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a hazai direkt marketing szakma legrangosabb díjátadó gálája, a Golden Dove konferenciát kiegészítő DM verseny. A magyarországi megmérettetések közül az egyetlen, kizárólag DM megoldásokra szakosodott verseny célja, hogy felvonultassa a direkt kommunikációs szakma teljes eszközparkjának kiemelkedő megoldásait az offline és online eszközökön keresztül a komplex integrált kampányokig.
Olvass tovább