Felvásárlás a könyvpiacon

Kategória: Aktuális.

A Sunbooks, a b2b (business to business) internetes könyv-nagykereskedelem vezetõ szereplõje, 2006-ban hárommilliárd forint feletti nettó árbevételt ért el. A Líra és Lant cégcsoport most felvásárolta. A csoport részeként a közös beszerzés, a marketing, az informatikai és a logisztikai tevékenység jelentõs szinergikus hatásokkal jár - ismertették a cégek a felvásárlással járó elõnyöket.-írja az Index.
Olvass tovább

Később jelenik meg

Kategória: Aktuális.

A Nemzeti Hírközlési Hatóságnak (NHH) nem áll módjában az előírt határidőben kiírni az öt digitális televízió és egy digitális rádió műsorszóró-hálózat üzemeltetési jogosultságára vonatkozó pályázatokat, mivel az illetékes parlamenti bizottságtól nem kapta meg a meghirdetéshez szükséges jóváhagyást, jelentette be az NHH.
Olvass tovább

Felfüggesztik az adást

Kategória: Aktuális.

Felfüggeszti adását a Rádió Q budapesti körzeti adó - tudatta közleményben az MTI-vel kedden Csiszár Jenő programigazgató. "A RádioQ 99.5 - Minőség hangja május óta az ORTT-től nyert pályázat kötelezettségeinek megfelelően 1,2 millió emberhez képes szólni. Ám az Antenna Hungária a szerződésben rögzített sugárzási feltételeket többszörös egyeztetés ellenére sem teljesítette" - áll a közleményben.
Olvass tovább

Bekebelezés

Kategória: Aktuális.

285 millió fontért megveszi a brit sportszergyártó Umbrót a Nike amerikai sportóriás. Az amerikai vállalat szerint a brit cég felvásárlása lehetővé teszi, hogy jelentősen növelje jelenlétét a Nike fő növekedési területén. Az Umbro látja el az angol labdarúgó válogatottat, valamint hat Premier League-ben játszó csapatot is sportszerekkel - írja a BBC News-ra hivatkozva az mfor.hu.
Olvass tovább

Közösségi márka portál

Kategória: Aktuális.

A Tic Tac márka bizalomra, társadalmi érzékenységre épülő üzenetét támogató kommunikációs kampány központi eleme egy közösségépítő portál lesz. A kommunikációs üzenet - hasonló márkák gyakorlatán messze túlmutató módon - a márkát a társadalmi szerepvállalás szintjére emeli a web 2.0 funkciók, és a felhasználók aktivitásán keresztül.
Olvass tovább

Csökkenő megtakarítások

Kategória: Aktuális.

Csökkent a lakossági megtakarításokkal rendelkezők aránya hazánkban a július-szeptemberi időszakban az idei év második negyedévéhez képest. A megtakarítások többsége a fővárosban és Pest megyében koncentrálódik. A GfK Hungária Piackutató Intézet Pénzügypiaci Adatszolgáltatások felméréséből az is kiderül, hogy csökkenőben van azok hányada, akik konkrét cél nélkül spórolnak és a vizsgált időszakban lakásvásárlásra, illetve felújításra is kevesebben gyűjtöttek.
Olvass tovább

Új budapesti logisztikai központ

Kategória: Aktuális.

2007 a változások és a fejlesztések éve a DHL Express számára. Piacvezető délelőtti lefedettséggel rendelkezik az EU minden országában több, mint 20 000 irányítószámra, s ezen légiexpressz szolgáltatására pénz-visszafizetési garanciát is vállal. A Forma1 hivatalos logisztikai partnerének új budapesti logisztikai központja is a vállalat rohamos növekedését szolgálja.
Olvass tovább

Női tenisz nagykövetek

Kategória: Aktuális.

Szerző:Kassay Lili A női sport egyik leginkább kompetitív sportága a tenisz. Érvényes ez a pénzdíjak nagyságára, a versenyrendszerre, a világsztárok számára, a teniszközvetítések nézettségére. A női tenisz önmagában is kiváló terepet jelent a vállalati szféra számára - persze ha egy kimagasló eredményű és személyiségű sportolóval tudja a sportág nyújtotta lehetőségeket megjeleníteni.
Olvass tovább

Megtelt az Arena Plaza

Kategória: Aktuális.

A novemberben nyíló új generációs komplexumban a Plaza Centers és a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó közreműködésévelközel 200 kiskereskedelmi üzlet kapott helyet két emeleten, bruttó 65,000 m2-en. Az Arena Plazaba olyan ismert nemzetközi márkák költöznek mint a Zara, H&M, C&A, Mexx, Marks&Spencer, Benetton, Mango, Guess, Palmers, Douglas, Tommy Hilfiger, Esprit, Pull&Bear, Bershka és a Lacoste. A legnagyobb bérlők között található a Tesco, a Peek & Cloppenburg valamint az Electro World.
Olvass tovább

Versenyelőny a tudásszint, a tapasztalat és az ismertség

Kategória: Aktuális.

Interjú Szerző: Kassay Lili (Business Group) Tíz éve a piacon lenni igen komoly üzleti teljesítmény a  magyarországi sportmarketing, de akár az első évek eseményszervezési  piacának méretét, adottságait tekintve. Mik azok a képességek,  tudások, adottságok, amik újra meg újra átlendítették a Médiasprintet  egy fejlődési fázison? Fábián László: Mindenek előtt két dolgot említenék, a szakértelmet és pontos munkavégzést. Minden tevékenységnél nagyon fontos a bizalom megszerzése.Ehhez szükséges a fenti két tulajdonság. Talán az sokak számára nem  kérdés, hogy amit manapság a sportról és annak üzleti oldaláról tudni lehet, azt a Médiasprint Kft. tudja. Természetesen ezt a tudás a munkában kell bizonyítani. Az ügyfeleink több mint felével, hosszú évek óta együtt dolgozunk, ami, érzésem szerint minősít egy munkakapcsolatot. Nagyon fontos számomra, hogy kialakult, hozzáértő csapat végzi ezt a munkát, másképp nem is működhetne eredményesen a cég. Talán ezek a jellemzők a sikerek zálogai!
Olvass tovább