Szuper prémium termékek – erős márkák

Kategória: Aktuális.

Az elmúlt hetek, hónapok élelmiszerbotrányai csupán megerősítették a piac elemzőinek azt a meggyőződését, hogy a napi fogyasztási cikkek piacán egyre nő azoknak a fogyasztóknak a száma, akik hajlandók a megbízható minőségért áldozni. Kutatási adatok és sajtóhírek egyaránt alátámasztják, hogy Magyarországon a megszorító intézkedések dacára sem esett vissza a prémium márkák forgalma, mind többen látnak fantáziát ezekben a termékekben. A hazai piacvezető dohánygyártó, a British American Tobacco Hungary vezérigazgatója, David Waterfield szerint a márkák versenyében mind jelentősebb szerepet játszanak a prémium és szuper prémium termékek.
Olvass tovább

Létrejött a Marketing Tanácsadók Klubja

Kategória: Aktuális.

A legtöbb marketinges soha nem tartana igényt arra, hogy tudja, hogyan kell egy műtétet elvégezni, megírni egy ügyvédi levelet, vagy elkészíteni egy számítógépes programot. Mégis, sok orvos, ügyvéd, mérnök, könyvelő és mások úgy gondolják, hogy ők maguk jobb hirdetést tudnak készíteni, vagy jobb marketing kampányt tudnak kidolgozni. Csak mert a marketing kevésbé tűnik fekete-fehérnek és nem mindig mérhető negyedéves kimutatásokban, nem jelenti, hogy nincs szükség hozzá megfelelő tapasztalatra.
Olvass tovább

Véleményklíma

Kategória: Aktuális.

Bármilyen meglepő is, még az időjárási jelenségek és a véleményklíma között is felfedezhetők analógiák - állapította meg Lakatos Zoltán, a Szonda Ipsos Média-, Vélemény- és Piackutató Intézet vezető kutatója helyi döntéshozók és kutatók társaságában, az Országos Meteorológiai Szolgálattal közösen szervezett szakmai napon.
Olvass tovább

Arculatot vált és újrarendezi termékportfolióját

Kategória: Aktuális.

Itthon egyedülálló értékesítési stratégiát követ mostantól a Danubius Rádiót is értékesítő Danubius Sales House. Újra rendezte szolgáltatásait, hogy ügyfélorientált termékpalettát kínálhasson. Az átcsoportosítás során a brandek és szolgáltatások, valamint maga a Danubius Sales House is új, egységes arculatot kapott. A DSH és a termékcsoport mostantól a fő brandhez, a Danubius Rádió arculatához igazodik.
Olvass tovább

Hiszünk a danubius.hu márka erejében

Kategória: Aktuális.

A danubius.hu portál hirdetésértékesítését 2007. szeptember 1-tõl az ecoNET Media Onlien Sales House végzi. A 1998 óta működő oldalon a Danubius Rádióval kapcsolatos legfontosabb tudnivalókon túl zenei és filmes hírek, interjúk, tudósítások, újdonságok és érdekességek szórakoztatják a látogatókat. A Danubius Online elsődleges célcsoportját a Danubius Rádió hallgatóközönsége jelenti.
Olvass tovább

Tilos a ”röghöz kötés”

Kategória: Aktuális.

A belföldi konzultáció és a sikeres EU-s notifikáció után a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) Tanácsa közzétette a nyilvános, helyhez kötött telefon kiskereskedelmi hozzáférési piacaira vonatkozó határozatait. A határozatokkal az NHH újabb fontos lépést tett a korrekt hűségszerződések kikényszerítése érdekében, mondta Pataki Dániel, az NHH elnöke, mivel megtiltja, hogy a szolgáltatók a hűségszerződésekben indokolatlan és aránytalan feltételekkel korlátozzák a fogyasztók választási szabadságát és a versenyt.
Olvass tovább

Nyelvleckét is kapnak

Kategória: Aktuális.

Idén először volt kizáró ok a nyelvtudás hiánya, így a Miss World szépségverseny az egyetlen hazánkban, ahol a lányok biztosan beszélnek legalább egy idegen nyelvet. A verseny döntőseit angol nyelvű tanfolyamon oktatja tovább a Katedra Nyelviskola, győztesét pedig az angol mellett kínai nyelvből is felkészíti az iskola, hiszen idén decemberben, Pekingben lesz a szépségverseny döntője.
Olvass tovább

Bringázz a munkába

Kategória: Aktuális.

Social Branding A fővárosi támogatással szeptember 20-ával záruló projekt a Kerékpáros Magyarország Program keretén belül a Mobilitás Hét rendezvénysorozatához is kapcsolódik. Feladata, hogy előbb Budapesten, majd a következő évtől országosan is felhívja a figyelmet a munkába járás alternatív közlekedési eszközére, de egyben jelezze a munkáltatók felé, hogy mindehhez nélkülözhetelen a munkahelyi kiszolgálási háttér kulturált feltételeinek biztosítása is.
Olvass tovább