Tömegeket és speciális célcsoportokat is elér a nyomtatott sajtó

Kategória: Aktuális.

A magyar lakosság körében továbbra is fontos tevékenység a nyomtatott sajtótermékek olvasása - derül ki a GfK Hungária és a Szonda Ipsos Nemzeti Médiaanalízis tanulmányának 2007. első félévi adataiból. A 15 évnél idősebb népesség 87 százaléka olvasott ez időszak alatt valamilyen lapot. Miután a nyomtatott sajtó nagyon széles tematikát ölel fel ezért úgy a nagy tömegek, mint az egyes speciális érdeklődésű célcsoportok is jól elérhetők vele.
Olvass tovább

Közszolgálat és nézői igények

Kategória: Aktuális.

Megújította műsorait és őszi műsorrendjét a Magyar Televízió. A hírszolgáltatásban a regionális jelenlét erősítésével, új külföldi tudósítói poszt létrehozásával, a kultúra területén pedig a nézők műsorkészítővé avatásával válaszol a kihívásokra a köztévé. A szórakoztató műsorkínálat kialakításában is hangsúlyosan érvényesíti az értékközvetítés szempontját, amikor a magyar tartalmú és gyártású műsorokat részesíti előnyben.
Olvass tovább

Kényelem és költségkontroll

Kategória: Aktuális.

A magyar piacon új generációs tarifacsomagokat kínál a Pannon. A Pannon Limit előfizetői egyszerre élvezhetik a hagyományos kártyás megoldások által kínált költségkontroll előnyeit, az annál kedvezőbb percdíjakat és készülékárakat, valamint a számlás előfizetésekhez hasonló fizetési kényelmet.
Olvass tovább

Made in China

Kategória: Aktuális.

Négyhónapos kampányt indít Kína az exportált fogyasztási árucikkei iránti nemzetközi bizalom helyreállítására. A szeptembertől decemberig tartó akció célja, hogy megakadályoza a veszélyes, hibás termékek forgalomba kerülését, illetve elősegítse a különböző cikkek (például élelmiszerek, gyógyszerek, játékok) megfelelő minőségének garantálását. A pekingi kormányzat külön testületet hozott létre a kampány irányítására, ennek élére egyenesen Vu Ji miniszterelnök-helyettest nevezték ki - írja a Világgazdaság.
Olvass tovább

Kirakatban a fogyasztó

Kategória: Aktuális.

A Sanoma Budapest médiavállalat aktív szerepet kíván vállalni a fogyasztók érdekeinek védelmében, a vásárlók fogyasztói tudatosságának fejlesztésében. Érezhető az attitűdváltozás a magyar fogyasztók részéről a vásárlási folyamattal kapcsolatos átfogó információkra, a minőségre, az esetleges jogviták hatékony kezelésére.  A Sanoma Budapest ezért egy új weboldalon, a Kirakat.hu-n keresztül kíván tájékoztatást és segítséget nyújtani a fogyasztók számára.
Olvass tovább

40 éves a világ legismertebb szendvicse

Kategória: Aktuális.

Egy pennsylvaniai McDonald's tulajdonosa mutatta be 1967-ben a Big Macet. Egy évvel később már az összes amerikai étteremben lehetett kapni. Ma csak az Egyesült Államokban 550 milliót adnak el belőle évente. A Big Mac gazdasági mérőszám is, az Economist az emeletes szendvics helyi átlagárát teszi meg az áru- és szolgáltatásárak összehasonlító kosarának, mivel ebben a termékben mindenhol ugyanazok az összetevők vannak.
Olvass tovább

Hűséges fapados vendégek

Kategória: Aktuális.

A világújdonságnak számító fapadosetterem.hu online éttermi foglalási rendszer és az áprilisban megújult vendegvaro.hu turisztikai portál által életre hívott "Legtorkosabb vendég" díj kezdeményezéséhez csatlakozott augusztus elején a nemrégiben indult online utazási magazin, a traveland.hu. Így nemcsak a mindennapos étterembe járást népszerűsítő site-ok, hanem az akcióban elnyerhető díjak köre is bővült.
Olvass tovább

Gyógyvarázs bankkártyával

Kategória: Aktuális.

Social Branding A K&H Csoport másodszor hirdeti meg akcióját, amely során a pénzintézet a K&H MasterCard kártyabirtokosok vásárlásainak minden 1 000 forintja után 1 forintot a gyermekek gyógyítására különít el. Idén több mint 50 ezer K&H MasterCard kártyatulajdonos segítheti a gyermekek gyógyítását úgy, hogy ez nekik nem kerül semmibe, hiszen a K&H az 1 forintokat saját jutalékából ajánlja fel.
Olvass tovább