A reklám már életünk része

Kategória: Aktuális.

A GfK Hungária 2007. februári felmérésének eredményei szerint tíz emberből négy érdeklődik az újdonságok iránt és nem vonakodik új dolgokat kipróbálni. A sokszor újdonságokról is hírt adó reklámokkal szemben a legfőbb követelmény az, hogy informáljanak. A megkérdezettek háromnegyede szerint a reklám manapság már életünk része.
Olvass tovább

Érdekes jövő, és nincs is olyan messze. Eladó az egész világ

Kategória: Aktuális.

A digitális technológiák fejlődésének köszönhetően a közeljövőben a hirdetők a mainál lényegesen hatékonyabb módon használhatják majd ki a termékelhelyezésben rejlő lehetőségeket. Ez új kihívások elé állítja nem csak a hirdetőket, hanem a médiatulajdonosokat és tartalomgyártókat is - állítja Kangiszer Gyula, a Deloitte Consulting tanácsadócég Los Angeles-i irodájának munkatársa.
Olvass tovább

Wizz Air – ultra low cost

Kategória: Aktuális.

A Wizz Air egy éven belül megduplázta utasai létszámát. A légitársaság a világ egyik leggyorsabban fejlődő ágazatában versenytársainál is dinamikusabb növekedést produkált az elmúlt időszakban. Néhány nappal ezelőtt vitte el a 6 milliomodik utasát, a következő egy milliót pedig alig három hónap múlva éri el.
Olvass tovább

Direkt Marketing – Magyarországon még átlag alatti részesedés

Kategória: Aktuális.

Magyarországon éves szinten egyre növekvő összeget fordítanak direkt marketingre: tavaly a dm kiadások elérték a 28,7 milliárd forintot. Magyarországon a direktmarketing-eszközök alkalmazása nagy jövő elé néz az elkövetkezendő években. A dm-ben rejlő lehetőségek elemzésére az adatbázis piac egyik vezető vállalata, a TeleData Kft. 2007. április 26-án második alkalommal rendez konferenciát.
Olvass tovább