Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Meghívásos tenderen választotta ki pr-ügynökségét a Xylem Water Solutions Kft., a megbízást a DeepInsight nyerte el. Az ügynökség feladata lesz a Xylem pr-stratégiájának elkészítése és megvalósítása, illetve a márka általános ismertségének növelése.

A 2011-ben létrehozott, amerikai központú Xylem Inc. meghatározó szereplő a víztechnikai megoldások és vízkezelési technológiák piacán. A vállalat a világ 50 országában mintegy 16000 főt foglalkoztat, a múlt évben 5,25 milliárd dolláros árbevételt ért el.

A Xylem Water Solutions Kft. első alkalommal írt ki tendert idén augusztusban pr-feladatok elvégzésére.

„Büszkeséggel tölt el, hogy egy újabb, a saját piacán globális szinten is meghatározó vállalattal bővült ügyfeleink köre. Meggyőződésem, hogy az ügynökségnél felhalmozott szakmai tudás, a B2B szegmensben szerzett tapasztalataink és a csapatunk több évtizedes PR-es múltja nem csupán a Xylemnek segít abban, hogy elérje kommunikációs céljait, de még jobban ráirányíthatja a figyelmet közös kincsünk, a vízkészlet megóvásának fontosságára” – mondta el Vágvölgyi Mihály, a DeepInsight alapító partnere, ügyvezetője.