Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

Fenntartható Beszállítónak minősítette médiaügynökségét, a Wavemakert a Magyar Telekom.

A vállalat számára fontos a korrupció elleni fellépés és az etikus magatartás, ezért partnereitől is elvárja, hogy megfeleljenek a gazdasági, környezetvédelmi, társadalmi területeket és a beszerzési folyamatokat érintő kritériumoknak.

A telekommunikációs óriás komplex szempontok szerint minden évben auditálja üzletfelei tevékenységét, emellett az értékelésben külön figyelmet kap, hogy a beszállítók saját partnereiktől is elvárják-e bizonyos fenntarthatósági irányelvek teljesülését. A vállalat a különböző szegmensekben legjobb eredményt elérő TOP3 partnert jutalmazza az elismeréssel.

Wavemaker_Telekom_Fenntarthato_Beszallito_dij

A Wavemaker folyamatosan arra törekszik, hogy egyre nagyobb mértékben a vállalati kultúra részévé váljon a fenntartható magatartás. A WPP ügynökségi holding tagjaként idén vállalást tett arra is, hogy 2020-ig megszünteti az egyszer használatos műanyagok alkalmazását az irodában. Ennek érdekében egy külön bizottságot hívott életre, amelynek tagjai a későbbiekben is aktívan támogatják a fenntarthatósági célok belső kommunikációját és megvalósítását – írják.