Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Mostantól a Lounge Communication támogatja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető, nemzetközi tulajdonú Budapest Airport Zrt. integrált PR- és vállalati kommunikációs feladatait.

„A Budapest Airport a régió leggyorsabban növekvő repülőterévé vált az elmúlt években. Az utasszám minden korábbit meghaladó növekedésével a Budapest Airport Magyarország és Budapest turisztikai fejlődésének egyik kulcsszereplőjeként a következő időszakban jelentős, a terminálokhoz és a terminál infrastruktúrához kötődő fejlesztésekre készül. Ehhez kapcsolódóan új alapokra helyezzük és megerősítjük a vállalat kommunikációját, amiben a Lounge Communication széleskörű szakértelmére támaszkodunk” – mondta Valentínyi Katalin, a Budapest Airport vállalati kommunikációs és kormányzati kapcsolatok igazgatója.

„Óriási kihívást jelent a budapesti repülőtér komplex kommunikációjának menedzselése. Egy ilyen szervezet gyakorlatilag 24 órás készenlétet igényel a kommunikációs csapattól is. Az ad hoc történések, vagy éppen a tervezett fejlesztések, felújítások folyamatos tájékoztatást követelnek az idén már várhatóan közel 16 millió utas felé” – hangsúlyozta Mamusits Péter, a Lounge Communication ügyvezetője.