Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

Az ügynökség kulturális profilú ügyfelei között szerepel a régió egyik legnagyobb műkereskedelmi intézménye, a Virág Judit Galéria, amelynek teljeskörű sajtókommunikációt biztosít a MITTE Communications.

2019 során az ügynökség megújította a Várfok Galéria arculatát, ami a kortárs jelleg mellett is megtartotta a folytonosságot jelentő, közel 30 éves vizuális alapokat. Az újonnan választott karakteres terrakotta alapszínre épülő, minimalista arculat teret enged a jelenkori művészeti tartalomnak.

Varfok_MITTE

A professzionális műtárgybefektetési tanácsadással foglalkozó Artadvisory Budapest számára pedig átfogó szolgáltatást bemutató kiadványt készített a MITTE.

Mockups Design

Az Óbudai Egyetem hazánk második legnagyobb, döntő mértékben műszaki képzést folytató felsőoktatási intézménye is a MITTE csapatát választotta, hogy egy új, minden célcsoporttal kommunikálni képes vizuális megjelenést tervezzen számára. Az Óbudai Egyetem arculati rendszere ernyőmárkaként fogja majd össze a karokat.

A Stay In Hungary Magyarország első és egyedüli ingatlantanácsadás, tervezés és projektmenedzsment fókuszú cégének kiemelt imázskommunikációs feladatait is a MITTE csapata végezte.

sih_3

A márka 10 éves fennállása alatt 2019-ben negyedik alkalommal nyerte meg az Év Irodája Díjat. Az ügynökség arculati elemek megújításával, a cég szolgáltatásait bemutató infografikák készítésével és PR, illetve social média eszközök segítségével erősítette a független ingatlantanácsadó cég márkaépítését.