Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

Kevesebb mint 40 nap maradt az európai parlamenti választásig, a Grayling brüsszeli irodája ezért elindította új platformját, melyet kizárólag a választással kapcsolatos információknak, trendeknek és pletykáknak szentel.

A www.TheEULobby.eu oldalon elérhetőek lesznek elemzéseik, de az olvasók tájékozódhatnak a közelgő választás legfontosabb tudnivalóiról, valamint az EU legfontosabb választási mérföldköveiről is.

A honlapot a Grayling brüsszeli irodája a többi európai Grayling irodával, köztük a budapestivel, szoros együttműködésben hozta létre. A honlapon a brüsszeli hírek és elemzések mellett az európai Grayling irodákban dolgozó public affairs tanácsadók az egyes tagországokra vonatkozó elemzései is olvashatók.

„A 2019-es uniós választások jelentősen megváltoztatják azt a politikai környezetet, amelyben majd a public affairs szakértőknek dolgozni kell. Úgy gondoltuk, hogy ügyfeleink és partnereink egy olyan platformot igényelnek, ahol egy helyen megtalálják a legújabb trendeket és mélyreható elemzéseket az EP-választással kapcsolatban. Ezért hoztuk létre a www.TheEULobby.eu oldalt, amely az elkövetkező néhány hónapban valamennyi public affairs szakember számára fontos információ forrássá válhat” – mondta Russel Patten, a Grayling brüsszeli irodájának vezérigazgatója és a vállalat Európai Public Affairs divíziójának elnöke.

Az új platform rendszeresen frissül, a választásokat követő időszakban is.