Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A 2017-ben alapított Grandioso International Management ügynökség a talent management mellett, új üzletágakkal bővíti tevékenységi körét. Yvonne Dederick cégét erősíti Szentpéteri-Jakab Anita médiapiaci szakember és Parádi Judit pr és kommunikációs ügynökségével. Bozsik Brigitta senior pr és talent managerként viszi tovább az üzletágakat. Yvonne Dederick tulajdonos, a kreatív vezetői és nemzetközi menedzsment tevékenységekre fókuszál.

A talent management tevékenység a továbbiakban is a Grandioso egyik fő üzletága, amely határterületként eddig is foglakozott cégek kommunikációjával, ezek kampányaihoz segített influencereket és véleményvezéreket megtalálni.

„Az elmúlt másfél év alatt a Grandiosonak nagyon szép eredményei vannak a talent management piacon. Az ügyfeleinknek nyújtott személyre szabott PR és médiapiaci szolgáltatások mellett, nyitni szeretnénk a piac más szereplői felé is. Az elmúlt időszakban több projektet is szerveztünk együtt Anita és Judit segítségével, melyek nagyon sikeresek voltak. A mi fő előnyünk a piacon, a multinacionális szakmai háttér mellett, a személyre szabott teljeskörű szolgáltatásban, rugalmasságban, itthoni és nemzetközi piaci tapasztalatban rejlik” – mondta el Yvonne Dederick az ügynökség tulajdonosa.
(BrandTrend)