Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

„A kommunikációs-reklám szakma köztudottan úgynevezett ülő-munka, ami azonban kimagasló kreativitást, megerőltető szellemi befektetést igényel. Éppen ezért, az ezen a területen dolgozóknak rendkívül fontos a kikapcsolódás, a feltöltődés, amelyre a sport, és ezen belül is a futás az egyik leghatékonyabb eszköz. Az ADRun erre kínál többszörös alternatív megoldást: egyszerre egyéni rekreáció, csapatépítő, inspiráló, és példamutató” – fogalmazott Kocsis Árpád, a BSI ügyvezető igazgatója.

Az ADRun-ra a magyar és nemzetközi kommunikációs-reklám területen tevékenykedő ügynökségek képviselői jelentkezhetnek, a maratoni távot 4 szakaszban: 9 km – 12,4 km – 8,6 km – 12,2 km kell teljesíteniük.

Első hallásra sok lehet a 12,2 km, de figyelembe véve, hogy mennyien választják a futást feltöltődés céljából, ez a szakasz is könnyen teljesíthető. A versenyre már lehet jelentkezni, nevezési lap, részletek, ezen a linken!

A szervezők a motivációs oldalra is figyeltek. Minden nevezési díjból elkülönítenek egy bizonyos összeget az „ADRun Alap” cím alatt, ezt a legjobban teljesítő ügynökség csapata használhatja fel, szabadon. Csak egy kikötés van: olyan lehetőségre kell fordítani az összeget, amelyik a csapatok közti előrelépést, a szakmai fejlődését segíti elő – legyen szó egy study tour-ról egy kedvenc városba; részvételről egy szakmai rendezvényen; vagy egy látogatásról egy kedvenc ügynökségnél. Az ünnepélyes díjátadóról részletek hamarosan!

Az ADRun ötletének kidolgozásában, szervezésében és lebonyolításában a BSI partner-ügynöksége az Artvertising.
(BrandTrend)