Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A Mediatort választotta a Randstad közösségi média kommunikációjának támogatására. Az ügynökség augusztus 1-től dolgozik együtt a HR szolgáltatóval. Feladatai közé tartozik a Randstad Facebook kommunikációjának a koordinálása, valamint a honlapján található karrier blog tartalmának az elkészítése is.

A Randstad ajánlás útján vette fel a kapcsolatot a Mediatorral, a döntést pedig segítette az is, hogy több közösségi média kampányukat is sikeresnek találta. Az ügynökség dolgozik többek között a Zewa, a Guinness, a NEFF és a Becherovka közösségi aktivitásain.

„Számos kreatív és hatékony megoldást láttunk az elmúlt időszakban, amelyek mind a Mediator műhelyében valósultak meg. Ez volt a döntő oka annak, hogy úgy döntöttünk, velük szeretnénk megújítani közösségi kommunikációnkat, és friss ötletekkel elérni és segíteni a munkavállalókat” – mondta Szokody Ágnes, a Randstad Magyarországért és Romániáért felelős marketing menedzsere.

A Randstad globális vezető szerepet tölt be a HR szolgáltatási ágazatban, 39 országban több mint 4800 irodával rendelkezik. A vállalat testre szabott megoldásokat kínál kis-, közepes- és nagyvállalatok részére, amely kiterjed a szakképzett alkalmazottak, szakértők és vezetők elhelyezésére is.

A Mediator az egyik legnagyobb full-service ügynökség Magyarországon. A 2005-ös alapítást követően 2013-ig kreatív ügynökségként működött, majd a piaci igényekhez igazodva ezt követően kezdtek el házon belül foglalkozni a médiavásárlással, közösségi médiával és webfejlesztéssel, illetve rendezvényszervezéssel és PR szolgáltatásokkal is bővítették kapacitását, és az eredmények sem maradtak el.
(BrandTrend)