Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Alig egy hónap alatt több mint hatszázezer megtekintést értek el az OTP Bank lakásvásárlókat megcélzó „Hello Otthon” branded content videói. Az első lakást vásárlókat, a nagyobb otthonba költözőket és a befektetési szándékkal keresgélőket egyaránt megszólították a Café Communications által gyártott kisfilmek, amelyekben egyedi, személyes hangulatú történeteken keresztül járták körbe a lakásvásárláskor felmerülő dilemmákat, kihívásokat és kérdéseket.

A „Hello Otthon” integrált kampány az idei év kiemelt, több hónapos aktivitása az OTP Banknak. A hitelintézet az érdeklődés felfutását látva ebben az évben olyan online platformon építkező edukációs, üzlettámogató kommunikációt akart megvalósítani, amely szórakoztató és tanulságos módon veszi górcső alá a lakásvásárlás szempontjait.

A kreatív megvalósítás feladatát a Café Communications kapta, és az ügynökség szakemberei már a kezdettől fogva a márkanagykövetek bevonásával megvalósított kampányban gondolkoztak. Az volt a céljuk, hogy a legkülönbözőbb élethelyzetben lévőket, illetve korosztályokat egyaránt megszólítsák a videó-sorozattal, amelyben éppúgy megoldást kerestek az első kislakásukra gyűjtőknek, mint a kisebből nagyobba költözőknek, illetve a befektetési céllal vásárlóknak. Ennek megfelelően választottak ki az ügynökség szakemberei három népszerű, véleményformáló híres embert, akiknek a történetein keresztül jobban meg lehetett fogni az eltérő dilemmákat, kihívásokat, amelyek a potenciális vevőket a valóságban is foglalkoztatják. Mindenkivel 3-3 videót forgattak, amelyeket folyamatosan elérhetővé tesznek a hellootthon.hu weboldalon is.
(BrandTrend)