Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Az A’Design Award & Competiton az egyik legrangosabb nemzetközi design verseny, ahol évente díjazzák a kreatív területek legkiemelkedőbb munkáit és megoldásait. A Republic Group termékcsomagolás design munkáját arany minősítéssel jutalmazta a zsűri. A Souldrops termékcsalád még a tavalyi évben robbant be a hazai piacra, megjelenése pedig kivívta a szakma elismerését. A magyar Arany Penge, a Golden Hammer, az angol LIA Awards, valamint az amerikai CLIO ezüst és arany szobrai nemcsak a két cég közös munkája egyértelmű sikertörténet.

A_DESIGN_post

A kreatív és design szakma legismertebb versenyén mintegy 100 különböző ország, 99 design területről érkezett pályamunka mutathatta meg egyedi megoldásaikat a zsűri előtt, melyek között akadémikusok, sajtómunkatársak és elismert szakmabeliek választották ki a legkiemelkedőbb alkotásokat.

a-design-award-trophy

Az A’Design Award & Competiton-ön a Souldrops termékcsomagolás designja arany elismerést hozott a kreatív csapatnak. A Republic Group és a Souldrops közös munkája még 2017 elején kezdődött, melynek során az ügynökség felelt a márka pozicionálásáért, illetve az integrált bevezető kampány kialakításáért is.
(BrandTrend)