Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A Republic Group nyerte meg hazánk legismertebb kávémárkájának a tenderét, mely két rendezvény teljeskörű lebonyolításáról és a projektet átfogó PR kommunikációs feladatainak ellátásáról szól.
Az idén 50. születésnapját ünneplő OMNIA az ügynökséggel az elmúlt fél évszázad jellegzetes illatait és ízeit alkotja újra egy igazán izgalmas és nagy volumenű aromazsúr kampány keretében.

A stratégiai koncepció egyszerre nyúl vissza az 50 évvel ezelőtti emlékekhez, valamint a jövőbe mutató íz- és illatélményekhez. Ahogy 1968-ban, úgy 2018-ban is eredeti ötlettel ünnepelheti meg a születésnapját a márka, hiszen a kampány és fogyasztói esemény megidéz egy 1968-as Magyar Nemzet cikket, vagyis a már fél évszázadra visszanyúló, eredeti OMNIA élményt.

A születésnapi kampány koncepcionális és stratégiai tervezése mellett a Republic client service és PR csapata felel a projekt megvalósításáért is. Az április-május közötti PR kommunikációs aktivitások fő üzenetrendszere „Az aroma, mely összehoz minket szlogenhez híven a generációk találkozása és a kávézás élménye köré épül.  A sajtó és fogyasztói rendezvényeken a generációkra visszanyúló emlékek állnak majd középpontban, a vendégek pedig felidézhetik a márkával kapcsolatos élményeiket.

Az event és PR koncepció kialakításában szerepet játszott a márka klasszikus, ugyanakkor folyamatosan megújuló, innovatív mivolta, ami lehetőséget ad igazán különleges események megszervezésére.

Tasi_Dóra

“Azért esett az „OMNIA Aromazsúr” ötletre a választásunk, mert az ügynökség pont olyan ötlettel állt elő, ami a briefünkre válaszolt: a kreatív koncepció egyrészt egyértelműen a márka fő üzenetére épít, illetve azáltal, hogy a májusi aktivitásunkat egy 50 évvel ezelőtti esemény inspirálja, tovább tudjuk erősíteni az OMNIA egyik fontos márkaértékét, az állandóságot.” – mondta Tasi Dóra, az OMNIA szenior márka menedzsere.

Furák_András

„Személyesen is kötődöm a márkához, mivel a Nagymamám a mai napig a 30 évvel ezelőtti Omniás dobozban tartja a kávét. Emellett rendkívül büszke vagyok arra, hogy ilyen márkán dolgozhatunk, és alig várom, hogy ezt elmesélhessem a Nagymamámnak is!” – mesélte Furák András, a Republic Group portfólio igazgatója.

Zámbó_Anna

„Éreztem, hogy ezt a projektet meg kell nyernünk! Természetesen a koncepcióban az 50 évnek elvitathatatlan szerepe van, ám fontosnak találtuk a márka tradicionális értékei mellett a progresszivitást, valamint a folytonosságot is kifejezni a kampánnyal. A koncepció egyszerre szólítja meg az újságírókat, illetve a fogyasztókat is, valamint egy valós 1968-as OMNIA eseményt hív újra életre, melyet a célcsoport egy része akár személyesen is megtapasztalhatott.” – tette hozzá Zámbó Anna, az ügynökség PR vezetője.

A fogyasztói rendezvény ikonikus helyszínen, a Dunapark kávézóban kerül megrendezésre május első vasárnapján, Anyák Napján.
(BrandTrend)