Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

A Rendi takarítóközvetítő startup a SAKKOM Interaktív pr ügynökséget választotta partnerének az éves pr stratégia kialakításához és sajtókommunikációs feladatainak ellátásához. 

A SAKKOM Interaktív csapata a decemberi tendert követően, két sikeres próbaprojekt keretében bizonyított, aminek köszönhetően a Rendi takarítóközvetítő őket választotta pr ügynökségének. „A sajtókommunikációs feladatok mellett employer branding, content marketing és online kampányokon dolgozunk majd együtt a SAKKOM-mal” – magyarázta Csillik Timur, a Rendi ügyvezetője. „Régóta kerestünk egy olyan pr ügynökséget, akivel hatékonyan tudunk együtt dolgozni, és eredményeket felmutatva tudják támogatni a céljainkat. Az eddigi közös projektek azt bizonyították számunkra, hogy a SAKKOM csapatában végre ilyen partnerre leltünk, ezért esett rájuk a választásunk” – tette hozzá Udvardy Szabolcs, a Rendi marketingigazgatója.

A 2015-ben induló takarítóközvetítő cég októberben nyitotta meg lengyelországi irodáját Varsóban, a következő cél pedig Románia meghódítása. Magyarországon a legutóbbi mérföldkő a pécsi kirendeltség elindítása volt. „Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy egy újabb területen bizonyíthatunk, és hogy a Rendi fiatalos, dinamikus startup csapatával dolgozhatunk együtt. Külön kihívás számunkra a szolgáltatás megismertetése és a takaríttatással kapcsolatos szemléletformálás, nem csupán a fővárosi célközönség, hanem a potenciális vidéki vásárlók körében is” – tette hozzá Árok Bianka, a SAKKOM Interaktív ügyfélkapcsolati igazgatója.
(BrandTrend)