Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Az Uniomedia három ügyfélnek (a Telekomnak, a Sanofinak és az Unilever Domestos márkájának) készített kampánya kapott összesen hét díjat az idei Effie-n, a PR ügynökség minden shortlist-es munkáját díjazta ezzel a szakmai zsűri. A most díjazott kampányok az év során sikeresen szerepeltek több hazai és nemzetközi versenyen, így a Kreatív Content Mareting Award-ján és a PR Oscar-nak nevezett IPRA-n is. A kreatív kampányok hatékonyságát értékelő Effie-n évről évre több díjat nyer a kreatív PR.

„Az Effie a kampányok hatékonyságát hivatott értékelni, a 7 díj ezért egyértelműen annak a szemléletnek a szakmai elismerése, amelyet az Uniomediánál a kezdetektől képviselünk: egy kreatív PR kampány nem csak költséghatékony, de az eredménye jól mérhető, a PR vezérelt integrált kommunikáció hatékonyságát pedig ma már nem lehet megkérdőjelezni” – mondta Balatoni Zsófia, az Uniomedia társalapító ügyvezető igazgatója.

Az Uniomedia a Kreatív PR Toplistáján 2014-ben és 2015-ben is első helyen végzett, és ezzel elnyerte az Év ügynöksége díjat.

A hazai Effie-t a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) és a Reklám Világszövetség (IAA) Magyar Tagozata közösen szervezi.
(BrandTrend)