Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Egyedülálló szoborkiállítást fejlesztett a szegedi REÖK (Regionális Összművészeti Központ) részére az Armadillo. A látogatók közelről szemlélhetik meg a híres műalkotásokat, a Dávid-szobrot, a kínai agyaghadsereg egyik katonáját, a Laokoón-csoportot, a Szfinxet, a Szabadság-szobrot, valamint Rodin Gondolkodó szobrát.

A recepción felvehető tabletekkel járhatják végig a látogatók a kiállítást. A kihelyezett, önmagában is látványos dekorációs elemek markerként funkcionálnak, majd tabletet rá irányítva jelenik meg a műalkotás. A szobor megszemlélhető, körüljárható, de akár közös fotó is készíthető a szoborral, az így készült kép pedig megosztható.

Az Armadillo Kreatív Ügynökség az említett projekttel egy időben a kiterjesztett valóságra épülő üzletágát is elindította.

„A hagyományos reklámmegoldások kezdenek megszokottá válni, egyre nehezebb az emberek figyelmét megragadni – mondta Bartha Péter, az Armadillo ügyvezetője, majd hangsúlyozta, hogy ezért is nyitottak az Augmented Reality, a kiterjesztett valóság felé. A technológiának köszönhetően lehetőségünk van a digitális megjelenéseket összekombinálni a valós térrel, virtuálisan kibővítve a valóságot.
(BrandTrend)