Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

A Mindshare nyerte a Rauch Hungária meghívásos médiaügynökségi tenderét, így továbbra is az ügynökség látja el az osztrák gyümölcsfeldolgozó, gyümölcslé és jeges tea gyártó cég teljes körű médiatervezési és vásárlási feladatait Magyarországon.

A WPP-csoporthoz tartozó Mindshare 2014 eleje óta dolgozott együtt a Rauch Hungária Kft. márkatermékeivel – mint például a Happy Day, a Bravo, a Yippy és a Rauch IceTea. A reklámtörvény változása miatt azonban a tavalyi év végén meghívásos tendert írtak ki a teljes körű médiatervezési és vásárlási feladatokra, amelyen különböző ügynökségi csoportok egy-egy ügynöksége közül választották ki a nyertest.

Rauch_IceT

„Megnyugtató volt számunkra, hogy a korábbi ügynökségünk mind az ár, mind pedig a csatornaválasztás szempontjából a számunkra leginkább megfelelő megoldást mutatta be” – értékelte a döntést Bodnár Péter, a Rauch értékesítési és marketing igazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a törvényi változások ellenére is olyan megoldásokat tudunk ügyfeleinknek ajánlani, amelyek megállják a helyüket a piaci versenyben” – tette hozzá Somló Zsolt, a Mindshare ügyvezetője.
(BrandTrend)