Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

2015 nyarán pr-ügynökségében egyesítette valamennyi tevékenységét a vidéki központtal működő kommunikációs vállalkozás. A FERLING szervezeti átalakításához illeszkedik a 2016 januárjától megjelenő új vizuális arculat, amely a vállalkozás folyamatos fejlődését fejezi ki. A FERLING idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját.

2014 elején vette át édesapjától az irányítást Ferling Dávid, aki egy több szakaszból álló, fokozatosan megvalósított szervezetfejlesztési tervvel és a vállalkozás korszerűsítésével kívánt elébe menni a piaci változásoknak. Ennek köszönhetően a Ferling József által 1991-ben alapított, pécsi székhelyű kommunikációs szakmai műhely 2015 júliusában újabb mérföldkőhöz ért, amikor FERLING Kft. név alatt egyesítette valamennyi tevékenységét. Szolgáltatásait azóta egy cégben, de három külön üzletágban menedzseli: a FERLING PR-ben, a FERLING DIGITAL-ban és a FERLING PRODUKCIÓ-ban.

ferling_logo

A tudatos szervezeti átalakítás következő lépcsőfokát jelenti a cég filozófiájához szorosan kapcsolódó, azt vizuális megjelenésében is megjelenítő új arculat, amely 2016 elejétől kíséri a vállalkozás kommunikációját. Az új dizájn a pénzügyi, minőségi és szervezeti vezérelveket követi, és egyben a cégek fúziójából létrejött egységet is kifejezi. Az arculat egészét végigkísérő, felfelé irányuló vonalvezetés a cég folyamatos fejlődését, a formák letisztultsága az időtállóságot jeleníti meg.
(BrandTrend)