Kategória: Képes hír és Ügynökség.

Admin kategória: Képes hír.

Meghívásos tenderen választott PR-ügynökséget a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. A kecskeméti gyár először dolgozik együtt kommunikációs tanácsadó céggel a termelés 2012-es indulása óta. A nyertes a KRQ Communications lett.

A Mercedes-Benz kecskeméti gyárának PR-ügynökségi tendere egy folyamat része, amelynek célja, hogy Magyarország immár 5. legnagyobb árbevételű vállalata és – 2014-es adatok alapján – 4. legnagyobb exportőre még nagyobb hangsúlyt fektessen a vállalati kommunikációra, s ezzel is erősítse imázsát, mint „Magyarország legvonzóbb munkahelye”.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. meghívásos PR-tenderének győztese a KRQ Communications, amelyet eddigi referenciái és stratégiai javaslatai alapján választott partneréül a vállalat. A KRQ teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt a vállalatnak: médiakapcsolatok, issues management, CSR-tanácsadás és integrált kommunikáció terén.

A gyár kommunikációs vezetője 2015 januárja óta Benyó Zsuzsanna, aki a külső és belső PR-en kívül idén szeptember óta immár a vállalati és kormányzati kapcsolatokért is felel. A szakember korábban 13 évet dolgozott a Grayling-nél, ahol számos szenior hazai és nemzetközi pozíciót töltött be, beleértve a cég operatív vezérigazgató-helyettesi posztját és dél-kelet európai vezetését is.
(BrandTrend)