Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Hazai tendert nyert és ezzel egyidejűleg nemzetközi megbízást is kapott az Insomnia. Az ügynökség szeptembertől az ÁKK 120 millió forint keretösszegű BTL tenderén került ki győztesen, Bahreinben pedig a Gvision progresszív környezettudatossági programjának teljes körű kommunikációját végzi.

Az Államadósság Kezelő Központ által kiírt tender az állampapírok, ezen belül pedig elsősorban a Babakötvény értékesítését támogató rendezvény-megjelenésekre, egyedi, illetve rendezvényekhez kapcsolódó promóciós kampányok tervezésére és lebonyolítására, valamint rendezvényszervezési feladatok ellátására vonatkozott. Az ügynökség feladatai közé tartozik a javaslattétel a promóciós stratégiára és az éves rendezvénynaptárra, majd az ügyfél által kiválasztott rendezvényeken a megjelenés megtervezése és teljes körű lebonyolítása. A megbízás ez év végéig szól.

A hazai tendergyőzelem mellett a Insomnia Middle East is új ügyféllel gazdagodott: a Gvision választotta kommunikációs ügynökségének. A Gvision Bahreinben a társadalmi szerepvállalás terén a fenntarthatósági projektekre fókuszál. Az ENSZ Globális Szerződésével összhangban a Gvision célja egy egyedülálló szemléletformáló és újrahasznosítási program népszerűsítése, mely a térségben új, lojalitás-programmal összekötött PET-palack és alumínium italosdoboz visszaváltó automaták bevezetését is magába foglalja. A programban az egyik vezető bahreini telekommunikációs szolgáltatóval, a VIVA-val együttműködésben a Gvision különböző kedvezményekkel szeretné ösztönözni az automatahasználatra a Bahrein lakosságát. A két nagyvállalat 1000 automata felállítását helyezte kilátásba a következő 3 éven belül Bahrein fontosabb területein. Az Ügynökség feladata az üzleti és kommunikációs stratégia kidolgozása, a bevezető kreatívok kivitelezése, a PR kommunikáció, közösségi média, ill. más digitális felületek kezelése lesz.
(BrandTrend)