Kategória: Hír és Ügynökség.

Admin kategória: Hír.

Az elmúlt egy évben megnövekedett az ügyfelek száma és a szolgáltatások köre is kibővült a Republic Groupnál. Ezzel párhuzamosan jelentősen nőtt (50 fő) az ügynökségi csoportban dolgozók létszáma is, ami új szervezeti és strukturális felépítést is igényel, olyan munkatársakkal akik szakmai háttere és tapasztalata felülmúlja a szakmai átlagot.

“Az átalakítás fókuszában a szakmai tapasztalat áll. A munkatársak esetében a korábbinál sokkal hosszabb és magasabb pozícióban betöltött szakmai előéletet követelünk meg, hogy még professzionálisabb kiszolgálást kapjanak ügyfeleink” – mondta Barna Tamás, a Republic Group ügyvezetője.

Az új felépítés a 2014-ben elkezdett stratégiai váltás utolsó lépése, melynek során számos pozícióban senior ügynökségi vagy senior ügyféloldalról erősített az ügynökség. A jövőben külön divízióként működik az ügynökségen belül a CRM Vasvári Zoltán vezetésével, aki 10 éves tapasztalattal rendelkezik adatvezérelt marketing területen és olyan márkákon dolgozott mint a Ford, Erste bank és Microsoft. Emellett a stratégiai tervezés élére Hlavacsek Bélát igazolta az ügynökség, aki 7 év Unilever és Vodafone-os tapasztalatot hoz magával.

A kreatív csapat, létszámát tekintve eléri a húszat,  mely mostanra két pólusúvá vált, melyet Fabricius Gábor innovációs igazgató irányít. Egyrészről nagy szakmai múlttal rendelkező és tapasztalt kollégákkal, másrészről fiatal tehetségekkel erősített az ügynökség. Korábbi munkatársakat friss tehetségekre cserélt a vezető. Leigazolta Csík Hargi (Lärm) és Erdei Zsófi párost, akik korábban a Tesla kreatív munkáiért feleltek, valamint a nemzetközi sikereket is magáénak tudható Sármai Balázst, aki a Havas csoporttól érkezett.
(BrandTrend)