Kategória: Hír és Ügynökség.

2015 áprilisától a Well PR Ügynökség segíti az AVON kommunikációs munkáját. A Well PR-t meghívásos tenderen választotta ki az AVON Magyarország, és bízta meg corporate és brand PR tevékenységeinek támogatásával.

well-logo-lrg-1600

Az AVON 1990 óta van jelen a magyar kozmetikai piacon. Rendkívül széles, folyamatosan megújuló termékkínálata a tanácsadói bázisnak és a vállalat aktív kommunikációjának köszönhetően nagyon népszerű és kedvelt a magyar hölgyek körében. Társadalmi szerepvállalása szintén közismert, az „AVON az emlőrák ellen a nőkért” és az „AVON az erőszak ellen a nőkért” programja nőkről és a nőkért szól.

Avon_Corp_Logo_2c

Az AVON 2014 végén öt ügynökség részvételével írt ki tendert a kommunikációs feladatok ellátására, amelynek győztese a Well PR lett. „Az AVON számára mindig is fontos volt, hogy kiváló szakemberekkel dolgozzunk együtt, akik a márkánkkal azonosulni tudnak, és bízunk benne, hogy ez az elvárásunk ezúttal is egy rendkívül eredményes együttműködést hoz majd” – mondta el Végh-Kósa Anita, az AVON kommunikációs vezetője.
(BrandTrend)