Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Váci út, Róbert Károly Körút és Árboc utca által határolt 3 hektáros terület megvásárlásával egy több mint 120 ezer négyzetméternyi bruttó bérbe adható területtel rendelkező budapesti iroda fejlesztését készíti elő a HB Reavis – közölte a komplex ingatlanpiaci cég az MTI-vel.

A társaság üzleti modellje egyesíti a fejlesztést, építést, vagyonkezelést és a befektetések kezelését is. A HB Reavis 2007 óta van jelen a magyar piacon, eddigi fejlesztése a Váci Corner Offices A-kategóriájú irodaház volt.

A HB Reavis csoport Magyarország mellett Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban, az Egyesült Királyságban valamint Törökországban van jelen, több mint 400 szakembert foglalkoztat. A vállalat 1993-as megalakulása óta számos projektet tudhat magáénak irodai, kereskedelmi és logisztikai területen. Eddig több mint 750 ezer négyzetméter bruttó bérbe adható területet épített, de további 1 millió négyzetméternyi terület fejlesztése engedélyezési vagy építési szakaszban van. A csoport több mint nettó 964 millió euró tőkével rendelkezik és 1,8 milliárd euró értékű eszköz-portfoliót kezel.
(MTI – BrandTrend)