Kategória: Röviden.

Admin kategória: Rövidhír.

A Hyundai Motor Manufacturing Czech üzemében június 15-én megkezdődött a vadonatúj Hyundai Tucson modell gyártása. Az ünnepélyes eseményen részt vett a HMMC elnöke, továbbá az üzem több vezetője, a menedzserek, a gyártást előkészítő csapatok tagjai, valamint számos gyártósori dolgozó.

Tucson Production_03 (1)

Nem sokkal reggel 10 óra után a Hyundai nošovicei gyártóüzemében megkezdődött annak a Hyundai Tucson modellnek a sorozatgyártása, amely a négy éven keresztül itt készített, népszerű szabadidőjárművet, a Hyundai ix35-öt váltja.

Megnyitó beszédében Mr. Dongwoo Choi, a HMMC elnöke többek között a következőket mondta: “Teljes mértékben tisztában vagyunk a helyzet komplexitásával; nagyra értékeljük mindazt a szokásosnál is nagyobb erőfeszítést, amellyel Önök mindannyian lehetővé tették a mai napot. A HMMC 2008 novembere, azaz a gyár üzembe állítása óta még soha nem szembesült olyan összetett kihívásokkal, mint most, amikor egyidejűleg kellett beindítanunk egy vadonatúj modell gyártását, és a piaci igényekhez igazodva felgyorsítanunk a termelés ütemét.  Rendkívül büszkék vagyunk Önökre és felelősségteljes hozzáállásukra.”

Tucson Production_01

A beszédet követően az egyes gyártási részlegek – présüzem, hegesztés, fényezés, végső összeszerelés, minőség-ellenőrzés és gyártás-ellenőrzés – képviseletében hat cseh menedzser ragadott ollót, hogy a szalagot az Elnök úrral közösen átvágva jelképesen is beindítsák a gyártást.
(BrandTrend)