Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A Magyar Vöröskereszt 2021 májusában ünnepli megalakulásának 140. évfordulóját, amely alkalomból a Brightly Kommunikációs Ügynökséggel együttműködve országos plakátkampányt készítettek.

A Magyar Vöröskereszt fennállásának 140. évfordulója kapcsán a segítségnyújtó tevékenységének sokszínűségét szeretné reflektorfénybe állítani – mégpedig az emberi sorsok ezer arcán keresztül, amelyekkel nap mint nap találkoznak a szervezet munkatársai és önkéntesei.

BR21BRIGE04_Vöröskereszt_140 éves kampány_katasztofa_facebookpost

A plakátok a Magyar Vöröskereszt főbb tevékenységeiből hatot mutatnak be: nehéz helyzetben lévő vagy bántalmazott emberek, családok segítése, hajléktalanok, fogyatékkal élők és egyedül élő idősek támogatása, katasztrófa-válaszadás, valamint baleseti elsősegélynyújtás. Az egész ország területén megjelenő plakátok különleges vizuális elemei, amelyek önmagukban is utalnak a szövegben közölt tartalomra, a fővárosban még látványosabban, 3D-ben is megjelennek jónéhány helyen.

A citylight plakátok 2021. május 1. és 31. között láthatók országszerte 140 helyen – „3D-s formában” pedig Budapest 23 pontján. Ezzel párhuzamosan a kreatív anyagok a Magyar Vöröskereszt online csatornáin is feltűnnek.