Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az alkalmazott terápiák hatékonyságában nem csak a készítmények hatóanyag-kombinációja, hanem a megfelelő alkalmazásuk is kiemelten fontos.

Gyógyszert szedni a betegek számára nem éppen felemelő. A gyártók korábban kevés figyelmet szenteltek annak, hogy ezt az érzést pozitív irányba tereljék, a készítményeket eddig többségében a túl hivatalos megjelenés jellemezte. Kutatások is alátámasztják, hogy a betegek az idő előrehaladtával egyre nagyobb arányban hagynak fel az előírt terápiás készítmények használatával. Fontos tehát, hogy a gyógyszerek doboza fogyasztóbarát megjelenésével hosszabb távon is segíteni tudja a betegeket a terápiák megfelelő alkalmazásában.

A világon naponta mintegy 200 millió beteg gyógyulását segítik Teva-készítmények, éppen ezért döntött úgy a gyógyszeripari világcég, hogy a termékeken túl, azok csomagolását is a betegek igényeinek megfelelően fejlessze, és a terápiák hatékonyság-növelésének szolgálatába állítsa.

Teva Új Csomagolás

Az új csomagolás kialakítását egy éves kutatómunka előzte meg, amelyben több mint 4000 beteg, orvos, valamint gyógyszerész vett részt világszerte.