Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Integrált közösségimédia-kampányt indított a Groupama Biztosító, mellyel egy szerethető karaktert, a minden szuperképességgel megáldott Titán kapitányt hívta életre, akivel ezentúl főleg a vállalat Facebook és Instagram csatornáin találkozhatunk.

A koncepció kidolgozásáért a Greenroom felelt, akik egyenesen a szuperhősök világába repültek, hogy ihletet merítsenek. „Úgy gondoltuk, egy szuperhős formájában a Groupama Biztosító megerősítheti a fogyasztókban, hogy biztosításra mindenkinek szüksége van” – mondta Jávor Bence, a Greenroom kreatívigazgatója a kampány hátteréről.

„Titán kapitány végtelen erejénél és szuperképességeinél már csak a szíve nagyobb. A karakter egyik kedves, de annál viccesebb tulajdonsága, hogy míg hősködésben verhetetlen, a magánéletében, a hétköznapi szituációkban esetlen és ügyetlen. Itt érkezik a Groupama Biztosító, aki segít a kapitánynak, és nem csak támogatja az élet különböző területein, de az öngondoskodásra is megtanítja” – mondta Koháry András, a Groupama Biztosító kommunikációs és PR vezetője az új karakterről.  „Óriási megtiszteltetés, hogy egy szuperhős szavazott nekünk bizalmat, és vált ügyfelünkké. Számos szolgáltatásunk van Titán kapitány számára, így magabiztosan állíthatom, hétköznapjait biztonságban tudhatja velünk” – tette hozzá.

A kampány már elindult, így aki követni szeretné az első, intergalaktikus, influenszer-szuperhős kalandjait, látogasson el a biztosító közösségi oldalaira! Itt pedig megtekintheti, hogyan lett Titán kapitány Groupamás:

ALKOTÓK LISTÁJA:

Megbízói oldal

Megbízó: Groupama Biztosító
Kommunikációs vezető: Koháry András
Online marketing manager: Hanka Nóra

Ügynökség:

Reklámügynökség: Greenroom
Kreatívigazgató: Jávor Bence
Szövegíró: Futó Roland

Head of Studio: V. Németh Viktor
Hand drawing artist: Kántor Péter
Senior designer & illustrator: Murányi Kristóf

Grafikus: Mészáros Fanny
Senior animator: Sándor József

Animator: Szász Enikő
Senior account manager: Iricsek Zsuzsanna

Junior account manager: Zaj Enikő