Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az eddigi leghosszabb európai turnéjára repíti Magyarország egyik legnépszerűbb rockbandáját a Wizz Air. A Tankcsapda 2020-as koncertkörútján Közép- és Kelet-Európa legnagyobb és legzöldebb légitársasága azonban nemcsak a zenekarnak, hanem számos szerencsés rajongónak is lehetővé teszi, hogy ott legyenek a fellépéseken és Lukács Laciékkal együtt „fújják a szárnyalás dalát.”

Több emlékezetes külföldi turné után 2020-tól „új nap vár” a Tankcsapdára és a Wizz Air-re is: büszkén jelentjük be, hogy a koncertkörút jó néhány állomására a Wizz Air viszi el a zenekart. A légitársaság a zenekarral közösen egyúttal nyereményjátékot is hirdet, ezen pedig a rajongók repülőjegyet és koncertbelépőt nyerhetnek a külföldi bulikra.

Tankcsapda_Wizz_Debrecen_00

És hogy mi lehet a közös egy rockzenekarban és egy légitársaságban? A folyamatos fejlődés, ami mindig új élményeket nyújt. Ami után a rajongó és az utas sokszor érezhetik úgy, hogy „egy új világban ér földet.”

Tankcsapda_Wizz_Debrecen_03

Radó András, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta: „A zene olyan, mint az utazás: élményekkel gazdagít, mindenki számára elérhető és összehozza az embereket. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország legnépszerűbb rockzenekara a Wizz Airrel utazik európai turnéjára, és örülünk, hogy sok rajongónak is lehetővé tudjuk tenni, hogy gyorsan és kényelmesen eljuthasson a Tankcsapda külföldi koncertjeire. Találkozzunk a koncerteken!”

Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere a sajtótájékoztatón elmondta: „A zene és a repülés – két gyerekkori szerelmem – most végre a lehető legjobban összefonódik. Az itt idézett dalszöveg részletek is jól mutatják a zenekar, repüléshez fűződő viszonyát, ezért is mondhatom, hogy nagyon örülünk az együttműködésnek!”