Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A NESCAFÉ mindig is elkötelezett volt a személyes, valódi kapcsolattartás iránt, erre reflektál legújabb kampányában is, megszólítva a fiatal felnőtteket. A főleg online térben kommunikáló korosztály számára nem ismeretlenek a hiányzó hangsúlyok, gesztusok és arckifejezések okozta félreértések, amelyek mind elkerülhetőek lehetnek egy személyes beszélgetés során. Erre hívja fel a márka a figyelmet különböző megoldásokkal és platformokon – írják.

Nescafe Dorko promo_KV_1

Az egyik ilyen a DORKO és NESCAFÉ 3in1 közös, limitált kollekciója, amelynek darabjain a legnépszerűbb és talán legidegesítőbb csetes kifejezések jelennek meg, mint a „Bocs, nem ide” vagy a „Pill”. Ezeket, a kampány részeként induló promócióban, NESCAFÉ 3in1 stickek beváltásával kedvezményesen is be lehet szerezni március 27-ig.

A kampány üzenetét erősíti Tamáska Gabi legújabb, Élőben jobb című dala is. A fiatal énekesnő a célcsoport aktív tagjaként hitelesen szólítja meg a kortársait, a dalhoz pedig olyan szöveg készült, amely az online beszélgetésekből fakadó félreértésekkel kapcsolatos saját tapasztalatait mutat be. Az Élőben jobb gondolatiságot erősítve, a szerzemény egy exkluzív lakáskoncerten debütált, amelyen Gabi barátai és néhány rajongó vett részt.

A kampányelemek sora kültéri és digitális elemekkel egészül ki, úgy, mint országszerte kihelyezett citylight plakátok, online bannerek, valamint YouTube és egyéb social média hirdetések.

Alkotók listája:

Megbízói oldal
Megbízó: Nestlé Hungária Kft. – Nescafé 3in1
Brand manager: Bagi Bernadett
Brand assistant: László Balázs

Ügynökségek:

Kommunikációs ügynökség: HPS Communication
Kreatívigazgató: Kenczler Marci
Copywriter: Havas Kinga
Junior Copywriter: Diószegi Szabolcs
Agency producer: Mórádi Orsi
Account director: Ladiszlai Réka
Account manager: Balázs Júlia
Account Executive: Zaj Enikő
PR Account director: Hadnagy Luca
PR Consultant: Mihály Anita

Médiaügynökség: Wavemaker
Produkció: HPS Communication
Producer, gyártásvezető: Mórádi Orsi
Operatőr: Stámusz Dániel, Gál László
Utómunka: Böhn Marci

Zene:
Ének: Tamáska Gabi
Szövegíró: Mórocz Tamás
Zeneszerző/producer: Somogyvári Dániel
Kiadó: Gold Record