Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

A teniszező jól ismeri a márkát, hiszen hozzá hasonlóan a Magyar Tenisz Szövetség is a Dorko mellett döntött még 2018 szeptemberében, így a hazai sportszövetségek sorában ők voltak az elsők, akiknek a Dorko lett a hivatalos felszerelés szállítója.

DRK_FucsovicsMarton

„Büszke vagyok és nagyon izgatott, hogy hazai tervezésű márkában játszhatok és a Dorkoval dolgozhatok együtt a jövőben a számomra tökéletes termékek megalkotásában. Ez a márka 5 év alatt hihetetlen eredményeket ért el, ugyanúgy szeretnének napról napra egyre jobbak lenni, mint én magam a pályán, így maximálisan tudok azonosulni a szemléletükkel“ – mondta el Fucsovics Márton, akit a januári ausztrál körútján már az új felszerelésben láthatunk a teniszpályán.

A játékos és a Dorko közös céljai között szerepel 2020-ra egy saját tervezésű kollekció megvalósítása is, így már most teljes erőbedobással elindítják a közös alkotói munkát.

DRK_FucsovicsMarton_2

„Szeretnénk inspirálni a magyar embereket, hogy higgyenek magukban, és elkötelezetten, lépésről lépésre küzdjenek az álmaikért. Fucsovics Marci hihetetlen erősítés a csapatunknak, akivel közösen szeretnénk folytatni ezt a munkát” – mondta el Gém Péter, a Dorko alapítója.