Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

A budapesti és szegedi irodával is rendelkező SSC vállalat mára közel 2500 munkavállalót foglalkoztat hazánkban. A jubileumi, tizedik évfordulójuk alkalmából egy tíz eseményből álló rendezvénysorozatot és egy tíz kérdésből álló online nyereményjátékot is indítottak. A nyereményjáték keretében november 15-ig a vállalattal kapcsolatos kérdésekre kell helyesen válaszolniuk a résztvevőknek, hogy a BP törekvéseivel összhangban akár egy elektromos rollerrel, egy londoni utazással, vagy egy értékes fejlesztő kurzussal lehessenek gazdagabbak. Az idei rendezvényekkel a céljuk az elmúlt évek megünneplése, valamint a globális energiavállalat munkáltatóként kínált lehetőségeinek és képviselt értékeinek bemutatása, megélése Magyarországon, úgymint lehetőség a „személyes fejlődésre”, együtt dolgozni másokkal egy „világklasszis csapatban”, valamint képviselni a „tedd, ami helyes” szellemiséget.

A BP fontosnak tartja, hogy minden munkavállalójának segítsen, hogy a képességeihez és a céljaihoz mérten a legtöbbet tudja kihozni magából nemcsak a munkahelyén, hanem az életében is. Ezt szimbolizálja a „személyes fejlődés” vezérelvük, amivel arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy a támogató munkahelyi környezet, a tudatos karriertervezés és fejlesztés milyen nagy hatással tud lenni az egyén karrierjére a személyes és szakmai fejlődése szempontjából. A BP által képviselt folyamatos fejlődés megéltetése volt a cél az idei jubileumi aktivitásaik egy részével. Ahol egy támogató környezetben, saját határaikat feszegetve tudták egymást segíteni a kollégáik és megismertetni a BP értékeit az érdeklődőkkel – írják.

A BP szurkolói csoporttal, energizáló koktélokkal, inspiráló és támogató atmoszférát teremtve várta a futókat a WizzAir futóversenyén. „A jólismert Duna menti félmaratonon való megjelenésünkkel arra a párhuzamra szeretnénk rávilágítani, hogy akárcsak a sportolók világában úgy egy vállalatnál befutható karrier esetében is a tehetség megléte mellett elengedhetetlen a tudatos felkészülés, a folyamatos fejlődés iránti törekvés és egy olyan támogató környezet, amely biztosítja azokat az eszközöket és lehetőségeket, hogy mindenki a képességéhez és céljához mérten a maximumot tudja kihozni magából. A BP-nél támogatjuk a kollégáinkat, és teret engedünk nekik abban, hogy a személyes céljaikhoz illő karrierutat tudják befutni a vállalatnál” – mondta Knezevics Viktor, a BP országigazgatója.

A BP-nél, immáron hazánkban is tíz éve azért dolgoznak, hogy biztosítsák a jövő folyamatosan növekvő energiaszükségletét, miközben csökkentik a karbon kibocsátást. Ugyanakkor, mint globális energiacég, az is kiemelten fontos számukra, hogy ne csak a piacokra legyenek jelentős üzleti hatással, hanem a jelenlegi és a jövőbeli munkavállalóik életére, és azok professzionális és személyes fejlődésére is – írják.