Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Te vagy a veszély címmel debütál a nyár zenei együttműködése a Samsung támogatásával. Két, stílusukban eltérő, de hasonlóan egyedi alkotó, Péterfy Bori & Love Band és a Hősök zenekar a Samsung BandFusion projekt keretein belül dolgozott először közösen és alkotta meg a nyár slágerét. A dalhoz Miki 357 rendezett, kizárólag a Samsung Galaxy S10+ okostelefon kamerájával rögzített klipet.

Samsung BandFusion_01

Az alkotók a dal létrehozásához teljes szabadságot kaptak, semmilyen megkötésnek vagy elvárásnak nem kellett megfelelniük, amely megkönnyítette a páros munkáját.

Vállalatunk a képzőművészeteken túl a zenét és a magyar tehetségeket is kiemelten támogatja. Az együttműködéssel az alkotói szabadságra, a határtalan kreativitásra és az egyedi ötletek megvalósítására szeretnénk felhívni a figyelmet – mondta el Samu Zsófia, a Samsung kommunikációs vezetője. „Korábbi együttműködéseink leginkább a popzene felé irányultak, de fontosnak tartjuk a magyar alkotói közösség szélesebb palettáját is támogatni. Egy olyan világot szerettünk volna megmutatni, amely a felhasználóink szemléletmódját is tükrözi. Merész, egyedi vállalkozás, két teljesen különböző műfaj és stílus találkozik, amelyek nem feltétlenül találtak volna egymásra, de együtt valami új, izgalmas dolgot hoznak létre, amely az idei nyár slágere lehet.”