Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Különleges műsorfolyammal jelentkezik a Berlini Magyar TV a CIB Bank megújult Westend City Centerbeli fiókjából: István Kovács riporter spontán pop-up stúdiót alakított ki, ahonnan egész napos élő műsort szolgáltat felvételről. A közvetítések utólag is megtekinthetők lesznek a Berlini Magyar TV és a CIB Bank Facebook oldalán és YouTube csatornáján. A műsorból kiderül, hogy a CIB új fióki koncepciójában a bankfiók ma már sokkal több, mint a pénzügyek intézésének helyszíne: közösségi tér, ahol bárkinek lehetősége van a beszélgetésre, a találkozásra vagy akár a munkára is.

IstvánKovács_a_CIBBANKban_1

István Kovács, a Berlini Magyar TV riportere és a CIB Bank már korábban is együttműködtek, amikor 2017-ben a bank a mobilalkalmazásán keresztül igényelhető, akár 7 perc alatt folyósított személyi kölcsönének járt utána István Kovács tényfeltáró riportjában. Az akkori, szintén Facebookon terjesztett filmben a Berlini Magyar TV hórihorgas raccsoló riportere nagybeteg tengerimalacának, Fifinek az életmentő orvosi beavatkozására szeretett volna hitelt felvenni, és bár a folyamat gyorsaságát illetően erős kétségei voltak, végül mégis sikerrel járt a megígért időn belül. Fifi is visszatér a most látható filmekben, melyekben mindenki megtalálhatja a számára izgalmas műsorelemet.

IstvánKovács_a_CIBBANKban_3

Az üzenet pedig egyértelmű: a CIB új koncepció szerint készült fiókjai akár tévéstúdiónak is megfelelnek, hiszen a cél, hogy ezekbe a közösségi terekbe az is örömmel térjen be, aki csak beszélgetne egy kicsit, vagy leülne a közösségi asztalhoz dolgozni egy időre – ahogy ezt István Kovács is teszi.