Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

E legendás Milwaukee-i motorkerékpár a Harley-Davidsonnal közösen kifejlesztett, részleteiben is izgalmas LEGO-változata hűen adja vissza a valódi H-D Fat-Boy modell fényezését, kidolgozását, de még a díszítő elemeit is.  A 2019-es Fat Boy modell Wicked Red fényezési mintáját visszaadó valódi sötétvörös-fekete színvilág, a mindkét oldalon látható Harley-Davidson logó kiállítási darabbá emeli ezt a modellt, amely bármilyen otthon vagy iroda a motorozás feelingjét sugárzó díszítő elemévé válik.

Lego Fat Boy_1

Ez a Lego-darabokból megelevenedő Harley-Davidson motorkerékpár hihetetlenül izgalmas” – mondta Mike Psiaki, a LEGO-Csoport vezető tervezője. „A modell hűen tükrözi a legendás motorkerékpár ikonikus formatervezését, a fejlett mérnöki precizitást és az apró részletek iránti elkötelezettséget, izgalmas összeépítési élményt. Ezzel egyedi gyűjtői darabot kínál a Harley-Davidson elkötelezett rajongói és a LEGO kedvelői számára egyaránt bármilyen korosztályról is legyen szó.”

Lego_Fat Boy_2

A kereskedelmi indulás megünnepléseként a LEGO vezető építői egy életnagyságú motorkerékpár-modellt építettek, amelyet ezüstbevonatú alkatrészekkel, Wi-Fi-irányítású mozgatással, hang- és fényeffektekkel tettek teljessé, így keltve életre egy 6000 speciális LEGO építőelemet is tartalmazó Harley-Davidson Fat Boy modellt. Ez a kivételes építési folyamat 865 órát emésztett fel, 69 569 LEGO-darabból áll, és csak adott LEGO-boltokban illetve Harley-Davidson rendezvényeken kerül kiállításra a rajongók számára.

Lego Fat Boy_5

„A Harley-Davidson számára hihetetlenül nagy élmény volt együttműködni a LEGO-Csoporttal – ismét egy olyan márkával kerültünk partneri kapcsolatba, amely nagy hangsúlyt fektet a kreativitásra és az önkifejezésre” – mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketingigazgatója.

A Harley-Davidson formatervezésének valósághű megragadásához fáradságos munka vezetett” – mondta Brad Richards, a Harley-Davidson stílusért és dizájnért felelős alelnöke. „Minden egyes csavart és alátétet megnéztünk a motorkerékpáron, minden kidolgozást és apró részletet megvizsgálunk. Az, hogy a LEGO csapatával tudtunk dolgozni ezen a projekten, lehetővé tette, hogy egy együttműködésen alapuló termékbe beletegyük a részletek iránti elkötelezettségünket, valamint hogy egy olyan márka előtt tisztelegjünk, amely a Harley-Davidsonnál sokunk képzeletét és kreativitását mozgatta meg már kora gyerekkorunktól kezdve, köztük az enyémet is.