Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az aktív, sok vendégelőadót felvonultató tanszék rendszeresen hívja fel a figyelmet izgalmas minikampányokkal a tanszéken folyó oktató, tudományos munkára. A „Magyaros leszek Szegeden” testimony kampány vagy Suzanne Collins nagysikerű young adult regénye, Az éhezők viadalának bemutatása után most a Kalligram Kiadóhoz tartozó szerzőkkel kampányol a Kreatív írás BA specializáció mellett.

Kacsor

A kommunikációjában mémeket és gif-eket is szívesen alkalmazó tanszéken minden évben induló, négy féléves képzésen a diákok nem csak az íráskészségüket fejleszthetik, de azt is megtanulhatják, hogyan kell kulturáltan véleményt alkotni mások szövegeiről.

Szeifert

A hagyományos írásórákon túl négy előadás különösen is izgalmas és hiánypótló a tervezett curriculumban: lehet majd tanulni a populáris irodalomról, a gyerekirodalomról, a tudományos-fantasztikus irodalomról, és a detektívregényről is. A képzést végül rövid gyakorlat zárja – a tanszék abban is segít a hallgatóinak, hogy minél izgalmasabb helyekre kerülhessenek el szakmai gyakorlatra, kiadókhoz, lapokhoz vagy éppen netes portálokhoz.
(BrandTrend)