Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Most még csak kipróbálni lehet, a közeljövőben viszont akár a buszon utazva vásárolhatjuk meg azt a parfümöt, amelybe a megállóban várakozva szimatolhatunk bele. A JCDecaux ugyanis Budapestre is elhozta az „illatosított citylight”-ot, amelyet december elejétől két frekventált fővárosi helyszínen, a Westend-ben és a Széna téren bárki kipróbálhat.

hugo boss_01

A vizualitás dominálta hirdetési piacon kifejezetten üde színfolt az orrunkat középpontba helyező, innovatív hirdetési megoldás. Miközben zárt térben már nem számít formabontónak, a köztereken csak az utóbbi időben indult meg erőteljesebb mozgolódás. Az „illatosított citylight”-ok terén úttörő szerepet tölt be a JCDecaux, amely több sikeres „illatkampányt” menedzselt már, főleg a tengerentúlon. Ezek célkeresztjében leginkább kozmetikai szerek álltak, de mosóporok vagy akár friss péksütemények esetében is felmerült az illatfaktor – nem is véletlenül. Míg érzékszerveink fontossági sorrendjében az orrunk az utolsó előtti helyen pironkodik ugyan, az illatok felismerésében viszont jók vagyunk: ezen a téren sokkal kevésbé van helye a kételynek, mint a látás vagy a hallás esetében, amikor inkább hajlamosak vagyunk bizonytalankodni.

Ameddig elérkezik a pillanat, hogy vásárolhatunk az innovatív utcabútorokba rejtett, az utcán kipróbálható illatszerekből, a Westend-ben és a Széna téren kipróbálható a parfümadagoló citylight. A két berendezésben infraszenzor érzékeli, hogy valaki bedugja a kezét, ennek hatására pedig egy mechanikus szerkezet aktiválja a beszerelt Boss The Scent teszterparfüm tetejét.

hugo boss02
(BrandTrend)