Kategória: Hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Hír.

Életre kelti a Futureal-csoport bevásárlóközpont-projektjét az Umbrella Collective legújabb kisfilmje.

A bevásárlóközpont belső világát a többszörösen díjazott építészeti és design stúdió a Dyer álmodta meg. A zöld szempontokat érvényesítő épületben a legfejlettebb helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti meg a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével, a plázában pedig a vásárlóknak segít megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást egy mobilalkalmazáson keresztül.

A film elkészítése során elsődleges szempont volt, hogy a legfontosabb információkat és adatokat közérthető és látványos módon adják át a nézőnek az Umbrella szakemberi, ugyanakkor szemléltessék a pláza magas minőségű 3D látványterveit. Az alkotás motion graphics világában számítógépes animációk és modellek segítségével keltették a mozgás látszatát. A látványterveket tipográfiai megoldásokkal, absztrakt 3D-s terekkel és élő szereplős színészi játékkal ötvözték. Az egyes fejezeteket egy-egy iniciálé választja el egymástól, melyek a fehér, makettszerű terekben vizuálisan figyelemfelkeltően tagolják az egyes részeket. A néhány perces videót a betűkben és azok körül feltűnő valódi emberek és tárgyak töltik meg élettel, amelyek nem csupán jelen vannak, de reflektálnak is az adott téma emberi, hétköznapi aspektusaira.

„A bevásárlóközpontok új generációját képviselő Etele Plaza Dél-Buda megújulásának kereskedelmi hajtóerejévé válik, amit a legmodernebb technológiával megvalósult, előremutató filmben szerettük volna valósághűen szemléltetni. A kereskedelmi projekt iránti nemzetközi érdeklődés miatt kulcsfontosságú volt, hogy a videó világszerte megállja a helyét” – mondta Szili Tímea, a Futureal-csoport marketingvezetője.

„Az Etele Plaza imázsfilmjének készítésekor felhasználtuk a legmodernebb technológia megoldásokat a lebilincselő látvány érdekében. A lenyűgöző videót élő szereplőkkel és valós tárgyakkal tettük különlegessé, ötvözve a virtuális és a valódi világot” – tette hozzá Szentmiklósy Attila, a Futureal arculati igazgatója.

ALKOTÓK LISTÁJA

Megbízói oldal:

Megbízó: Futureal-csoport

Marketingigazgató, kommunikációs vezető: Szili Tímea, marketingvezető

Arculati igazgató: Szentmiklósy Attila

Ügynökség:

Reklámügynökség neve: Umbrella Collective

Kreatív igazgató: Jedlicska Márton

Rendező: Galán Géza

Társrendező: Bátory Péter

Art director: Bátory Péter

Account manager: Gáti Fruzsina

Post Producer: Roszik Gergő, Marton Marcell

Producer: Lotfi Peiman

D.O.P.: Vass Gergely

VFX: Shahab Hosseini

3D artist: Battore Haraszti

Motion design: Kajcsa Dániel

Vágó: Roszik Gergő

Colorist: Gaál Lacó

Hangmérnök: Szabó Tamás

Casting: Tönkő Szandra
(BrandTrend)