Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Ha még nem küldted be a pályázati anyagod, íme 5 ütős érv, hogy úgy érezd, ott kell lenned:

  1. A győztes eszméletlen nyereménnyel térhet haza: A verseny győztesének 3 000 euró a jutalma, melyet a kreatív szellemiségéről és a zseniális Tartini szülővárosaként ismert Pirán ajánl fel a legkreatívabb alkotóknak. Tudod már, mire költenéd?
  1. A legjobb munkákat a Golden Drum Fesztivál színpadán is bemutatják: A legjobb munkákat a Young Drummers verseny zsűrije a Golden Drum Fesztivál színpadán is bemutatja. Sőt, minden beadott munkát kiállítanak. Élj a lehetőséggel, hogy a te plakátodat is láthassa a szakma színe-java.
  1. A Young Drummers verseny egy belépőt jelent: Minden évben, a világ cégeinek és ügynökségeinek vezető marketing szakemberei keresik-figyelik az új tehetségeket a fesztiválon, akiket szívesen hívnának meg magukhoz dolgozni. Legyél te az egyikük!
  1. A legjobb három alkotó teljes-körű belépést kap a 2019-es Golden Drum fesztiválra: A győztes, illetve a második és harmadik helyezett a Young Drummerek közül teljes regisztrációval vehet részt a 2019-es Golden Drum fesztiválon. Kapj az alkalmon és hagyd, hogy mindez újabb kreatív löketet adjon, és 2019-ben is velünk tarts!
  1. Csak 25 euró + ÁFA-ért már nevezhetsz a 25. Golden Drum Fesztiválra: A Golden Drum Fesztivál idén ünnepli 25 évfordulóját — ennek örömére a Young Drummers versenyre 25 euró + ÁFA/kreatív ötletért nevezhetsz. Ne maradj le a lehetőségről!

És még nincs vége! A Young Drummer pályázók választhatnak különféle kedvező árú regisztrációs lehetőségek közül, kihozva az ott töltött időből a maximumot; akár képzések látogatásával, akár őrült bulikon való részvétellel, és ne felejtsük el a szuper kapcsolatépítési lehetőségeket sem! További info: itt.

A pályázat jelentkezési határidejét meghosszabbították szeptember 21-ig.
(BrandTrend)