Kategória: Képes hír és Reklámpiac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Arena Mall legújabb YouTube videóiban anya-lánya párosok több epizódon keresztül mérik össze divattudásukat Orosz Barbara kalauzolásával. A videókban a játékosoknak egy első ránézésre egyszerű feladatot kell megoldaniuk, de menet közben kiderül: egy-egy különleges szett összeállítása még a legelszántabbakat is kihívás elé állítja. A forgatásra bárki jelentkezhetett, a kiválasztott versenyzők a felvételek alkalmával élesben mérték össze tudásukat, hiszen előzetes próbára nem került sor.

arena

A Stílusjátszma első részében a lányok feladata az volt, hogy lenyűgöző outfittel készítsék fel édesanyjukat egy különleges alkalomra, méghozzá egy randevúra George Clooney-val. A randiszett összeállítására mindössze 45 perc és 100.000 forintos keret állt rendelkezésükre. Oláh Dóri, az Arena Mall stylistja és Orosz Barbara a játékosok nyomába eredve vezetik végig a nézőket a stílus útvesztőiben. A nyertes páros megtarthatta a kiválasztott ruhákat, a második helyezett pedig különdíjban részesült.  A Stílusjátszma második része is hamarosan látható lesz az Arena YouTube csatornáján, melyben fordul a kocka: az édesanyák próbálhatják ki magukat stylistként, méghozzá a lányok felöltöztetésével.

A Stílusjátszmával szeretnénk bebizonyítani, hogy a divatról mindig lehet újat mondani, a szórakoztató videókból a nézők még tanulhatnak is. Az Arena Mall minden csatornáján új és meglepő kommunikációval készülünk. Új brandek érkeznek hétről hétre hozzánk, izgalmas kampányokkal, játékokkal fűzzük szorosabbra a kapcsolatot divatrajongó vásárlóinkkal– mondta el Gedeon Éva, az Arena Mall marketing menedzsere.
(BrandTrend)